реклама
Sucurity Police

реклама

image.php Стиль письма прокурора Черкаської області Сергія Овчаренка, який активно почав коментувати дії міської влади Черкас, нагадує Любов Майбороді програму кандидата в мери Черкас.

Про це член політради міської організації Блок Петра Порошенка, депутат кількох скликань заявила у «Фейсбуці».

«Як прокурор, Ви не маєте права так висловлютись. Ви маєте бути равновідділений від політичних інтриг. Саме з Ваших позицій виступають в міській раді опозиційні до мера депутати і діють дуже брудними методами. Наприклад, відбирають мандат у 5 депутатів, порушуючи всі їхні права на вільне волевиявлення в інтересах своїх виборців. У людей ніхто не питав - чи потрібна їм постійна шарпанина з достроковими виборами. Натомість силами грошей та попередньої влади збирають на "Темпі" збори таких же "проплачених" як Ви кажете 400 осіб і викидають депутатів територіальних громад, а не виробничих колективів. ГРОМАДА ВІД ВАС ЧЕКАЄ НЕУПЕРЕДЖЕНОГО ставлення до учасників конфлікту з точки зору права і законності», – заявила Майборода.

Як відомо, прокурор області досить емоційно почав коментувати дії міської влади.

Нагадаємо, що в п’ятницю представники черкаської прокуратури намагалися вручити міському голові Анатолію Бондаренку клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді особистого зобов’язання.

Представник прокуратури Леонід Черниш повідомив, що нині Анатолій Бондаренко має статус підозрюваного у кримінальному провадженні. Підписувати клопотання Бондаренко не схотів. Але йому повідомили, що чекають мера у понеділок о 12.00 в черкаській місцевій прокуратурі.

Раніше прокуратура повідомляла: досудовим розслідуванням установлено, що підозрюваний, будучи посадовою особою органу місцевого самоврядування, як міський голова міста Черкаси, який відповідно до законодавства України очолює Черкаську міську раду на її пленарних засіданнях і має чітко визначені законодавством повноваження, зокрема відкривати, вести та закривати сесію міської ради, забезпечувати гласне проведення сесій із забезпеченням права кожного бути присутнім на них, умисно, всупереч інтересам місцевого самоврядування створив штучні перешкоди в роботі депутатів Черкаської міської ради.

З приводу справи по Бондаренку досить емоційно висловлювалися і сам мер, і прокурор. Мер натякав на несамостійність рішень прокурора області і вказував, звідки ноги ростуть, а прокурор порівнював мера з хлопчиськом, який тікає.

реклама

Коментарі  

 
+1 #6 Ван Гог 08.10.2018 12:52
Цитую Важка артилерія:
Майборода - людина Ткаченка. Для команди Радуцького настав час "Х" :D :D :D

Майборода - це баласт для любої влади, тому сьогодні вона людина Ткаченка, завтра іншого...Її будуть приручати всі хто б не прийшов...))) Просто щоб менше тріпала язиком і не сунула носа куди не треба...Це завжди не так дорого для влади обходилось...копійки...а соплів і ниття і різної писанини то на скільки менше...))) Такі люди є скрізь, і все життя вони на цьому грають і заробляють. Як Шурочка з "Службового роману" - один раз висунули... тепер не можуть засунуть...)))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #5 Надія. 08.10.2018 11:16
Цікаво,- чим купив Залізяка непідкупну Любу? Напевне місце Стадника пообіцяв?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #4 Штаб О. 08.10.2018 09:23
Так, офіційно заявляю - буду балотуватись. Не хочете Радуцького - буду я. Але Шура - секретар. Хто проти - пасть порву!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #3 Моня Ліберман 08.10.2018 09:20
Шура, суши весла! Ну не годися ти в мери - р**ею не вийшов. Люба - наче *****, вцепиться - не відпусте. Все лише починається!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #2 Важка артилерія 08.10.2018 09:15
Майборода - людина Ткаченка. Для команди Радуцького настав час "Х" :D :D :D
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-5 #1 нац. корпус 08.10.2018 09:10
Торпедівці навіть прокурора залякали! Видно Рильце в пушку! :D :D :D
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100