реклама

реклама

image.php Черкащан та гостей міста запрошують долучитись до святкування Дня захисника України, Покрови Пресвятої Богородиці та Дня Українського козацтва великою черкаською родиною, яке відбудеться 13-14 жовтня.

Святкова програма:

9 жовтня о 12.00 у Центральній дитячій бібліотеці пройдуть Майстер-класи «Обереги для українських воїнів».

12 жовтня о 13.20 у Центральній дитячій бібліотеці пройде Година національної гідності «Синів відважних день народження».

12 жовтня о 19.00 та 14 жовтня о 18.00 у КП «Спорткомплекс «Будівельник»  відбудеться Відкритий чемпіонат м. Черкаси з футзалу серед чоловіків.

13 жовтня 10.00 у Міському будинку культури ім.І.Кулика відбудеться Міський мистецький фестиваль-конкурс «Цвіт нації». А з 13.30 розпочнеться Концертна програма духової музики;

13 жовтня 9.00 КП «Спорткомплекс «Будівельник» Відкритий чемпіонат м. Черкаси з баскетболу серед чоловіків;

13-14 жовтня о 10.00 - водна станція (вул. Гагаріна, 5)  Відкритий чемпіонат м. Черкаси з веслування на байдарках і каное.

14 жовтня з 10 год. вулиця Хрещатик перетвориться на справжнє козацько-військове містечко. На вас чекають тематичні інтерактивні локації, виставки військового обладнання, військової та спеціальної техніки та інших транспортних засобів, майстер-класи та музична програма.

Про це повідомляє сайт Черкаської міської ради.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100