реклама

реклама

Заступник міського голови Юрій Ботнар вимагає звільнення начальника управління інспектування Віталія Косяка.

1539066591-242

Про це він заявив під час виконкому, обурившись відсутністю Косяка, який перебуває у відпустці, повідомляє «zmi.ck.ua». Окрім цього, на засідання виконкому не подали проекти рішення про демонтаж тимчасових споруд. Замість Косяка на засіданні інспектування управління представляв його заступник Павло Забєлін.

"Як можна йти у відпустку, не виконавши нагальних завдань? Я разом з однопартійцями вимагаємо звільнення Косяка. Це наша офіційна позиція. Коли прийде 2020 рік, люди не будуть казати, що Косяк не впорався, люди нарікатимуть на роботу міської ради", - заявив Ботнар.

За словами Забєліна, за час відсутності Косяка в місті демонтували 8 білбордів. Члени виконкому попросили до кінця дня представити звіти про виконану роботу разом із фото.

реклама

Коментарі  

 
+14 #2 Юрочка 09.10.2018 13:12
Люди составте уже петицию по увольнению Ботнара!!! думаю в режиме тайного голосований там быстренько нужных 250 голсов насобирается
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+23 #1 петро 09.10.2018 11:05
Вот как плохо что на должности гос чиновников ставят революционеров-выскочек ни дня не работавших в гос структурах.Ведь есть КЗОТ есть закон об отпусках ( Закон України Про відпустки вiд 15.11.1996 ).Нельзя быть пещерно невежественным и прийдя на гос службу дурь во всю прыть показывать.В отуске человек - право городского головы отозвать его из отпуска.Не выполнил - проведите расследование служебное.А прокуратура пускай задаст вопрос как на наши с вами налоги получая от нас зарплату эти головы и их заступныки митингуют под прокуратурой и трудодни себе табелируют со средней зарплатой в 2000 грн и более за сутки а это кстати пенсия бабули месячная и то не у всех.А потом и выходит одни сирые и убогие мерсы покупают а другие зем участки родственникам в сосновке раздают стоимостью 50000 долларов.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100