реклама

реклама

15 березня на Черкащину із робочим візитом прибуде Прем’єр-Міністр України Микола Азаров. Про це 2 березня на засіданні колегії повідомив голова Черкаської облдержадміністрації Сергій Тулуб.

Зважаючи на візит глави уряду, очільник області закликав голів райдержадміністрацій та міськвиконкомів готуватися:

– Активно займіться особистими прийомами громадян. Ефективними прийомами, зрозуміло чи ні? – наголосив Сергій Борисович. – Покажіть у засобах масової інформації, як ви це робите, як вирішуєте питання, з якими людьми до вас звертаються. І залишайте кабінети, йдіть до людей, без підготовки. Спілкуйтесь, щоб вони знали вас.

Також губернатор наказав звернути увагу на питання тваринництва:

– Чекаю від вас розумних, конструктивних пропозицій, а не звітів про те, чому в одному господарстві менше на 5 корів, ніж в іншому, – зазначив він.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #8 sergo 05.03.2012 21:56
У Черкаси їде Азаров. Тулуб наказав чиновникам залишити кабінети-и закупить вазелин!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #7 О.ЧУПРИНА 05.03.2012 15:26
Без коментарів.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #6 Оксана Колісник 05.03.2012 15:05
#1 Александр 05.03.2012 09:34 Воно ж такий, виходить, круговорот: при "помаранчевих" найбільш ображеними були ті, хто, як казали "вбивався" за перемогу "помаранчевих", розбудовував осередки, керував кампаніями, при "регіонах", відповідно, ті, хто найбільше "вбивався" за них. А чого "вбивалися"? Чого вислужувалися? Посад хотіли? Ото і вся ідеологія? Так посад же на всіх не вистачає.Не знали? Знатимете!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #5 Василий Алибабаевич 05.03.2012 13:48
Петр Первый в свое время велел боярам в Думе без бумажки выступать, «дабы дурь каждого видна была». А сейчас… Нет, конечно, дурь чиновничью, ее и без бумажки видно. Только видят ее не все и не всегда. Но с бумажкой безграничная эта дурь и тупость вперемешку с трусостью становится уже документально закрепленной. Личной подписью дурака и круглой печатью. И показать ее можно хоть всему свету.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #4 Ню-ню 05.03.2012 13:13
Готуйтесь, кривосісі: барін єдут!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #3 Femida 05.03.2012 13:01
А потёмкинские деревни уже начали строить? :lol: Всё основано на вранье. Хоть перед СВОИМ боссом не выпендривайтесь ! :-x
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #2 Оля 05.03.2012 11:05
Как всегда - шоу перед приездом высокопоставлен ных чиновников. А в другое время голова райадминистраци и не мог с людьми пообщаться (конструктивно) ?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 Александр 05.03.2012 10:34
Сергій Борисови Тулуб - голова Черкаської облдержадмініст рації своїми невдалими поданнями до АПУ, призначає на керівні посади тих, хто працював на перемогу "помаранчевих" в період виборчої компанії президента України, а ті хто працював на перемогу Партіїрегіонів, розбудовував на території Черкаської області офіси та громадські приймальні в С.Б.Тулуб знаходяться на задвірках, С.Б.Тулуб нагло дивлячись у вічі члену Партії вигоняє його з рядів Партії регіонів за то, що той проводив розбудову Партії регіонів. Рейтинг Партії регіонів на території Черкаської області сягає-7,5% , за один день з рядів Партії регіонів виходить по 30 чоловік - це повністю влаштовує голову Черкаської ОО Партії регіонів Тулуб С.Б., але про те як С.Б.Тулуб поводився з членами Партії спомнить після проведення виборів до ВРУ.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100