реклама

реклама

9 жовтня, у Києві, під час XVIІ Міжнародного виставкового форуму «Технології захисту /ПожТех – 2018», де представлені результати новітніх досягнень у сфері пожежної та техногенної безпеки, а також цивільного захисту, авторський колектив 17-ої Державної пожежно-рятувальної частини Управління ДСНС нагородили Дипломом.

1030

Нагороду Шполянські винахідники вибороли на фінальному етапі 5-го щорічного Конкурсу винахідницьких і раціоналізаторських проектів і робіт у сфері цивільного захисту, пожежної та техногенної безпеки 2018 ще наприкінці вересня, який проходив на базі Українського науково-дослідного інституту цивільного захисту в місті Києві.

P1050290

Загалом, у Конкурсі взяли участь 24 роботи, з яких на фіналі було представлено лише 12 (в різних номінаціях), серед яких - розробка рятувальників 17-ої Державної пожежно-рятувальної частини Управління ДСНС України у Черкаській області "Пристрій для змотування рукавів".

У підсумку, в номінації “Удосконалення засобів цивільного та протипожежного захисту” розробка Шполянських винахідників посіла 3-тє місце, пропустивши вперед роботи колег з Донецької та Луганської областей.

Про це повідомляє ДСНС України в Черкаській області.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100