реклама

реклама

1000 тонн осколу, котрий залишився після фрезерування асфальтного покриття на території черкаського аеропорту, безкоштовно передали на баланс міста.

Рішення про це 25 голосами «за» на сесії 11 жовтня ухвалили місцеві депутати. Цим матеріалом планують облаштувати дорогу до полігону твердих побутових відходів поблизу села Руська Поляна.

image.php

– Зараз ця дорога достатньо розбита й навантаженим сміттєвозам проблематично під’їжджати до полігону, – коментує секретар міської ради Ярослав Нищик. – Натомість це рішення дозволить записати там осколом усі вибоїни та ями, аби машинам було легше пересуватися.

Нагадаємо, із ініціативою передачі осколу для облаштування шляху на полігон з обласної комунальної власності виступив заступник міського голови, депутат облради Юрій Ботнар.

Про це інформує сайт міськради

реклама

Коментарі  

 
+4 #3 бывший 12.10.2018 15:03
Шото мутит ... буфер с кармана одного костюма в другой карман третьего хозяина.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #2 Житель 12.10.2018 14:16
https://news.finance.ua/ru/news/-/436515/arestovannyj-asfalt-aeroporta-cherkassy-pustili-s-molotka
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #1 Бабка 12.10.2018 13:25
Какаето афера.... У аеропорта задолженость по выплате зарплаты и ДВС собиралась продавать аскол для погашения зарплаты. Как предприятие которое принадлежит ОБЛАСТИ просто так отдало горроду тогда оскол? и Почему тогда депутаты ОБЛАСТИ не принимали решение о его передачи? И кто такой горд чтоб осоколом засыпать дорогу в районе, а не в городе?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100