реклама

реклама

Резюме – один із найефективніших інструментів пошуку роботи. Це короткий виклад найбільш важливих для потенційного роботодавця фактів із біографії, пов’язаних із досвідом роботи, освітою, особистими якостями, навичками та досягненнями. Мета резюме – привернути увагу роботодавця для того, щоб у нього виникло бажання і потреба зустрітися з шукачем роботи.

Для безробітних громадян, які потребують допомоги у підготовці та написанні резюме, у Тальнівській районній філії Черкаського обласного центру зайнятості протягом вересня поточного року проведено 8 семінарів «Техніка пошуку роботи. Підготовка резюме», у яких взяли участь 135 пошукачів роботи.

резюме

Безробітні мали змогу ознайомитись з основними вимогами написання резюме, переглянути зразки і приклади вдалих та некоректних варіантів. Максимум корисної інформації про себе було запропоновано подати у формі відеорезюме, що на сьогоднішній день є досить актуальним та значно збільшує шанси успішного працевлаштування.

У результаті кожного семінару, його учасники залишали стіни сервісної установи з остаточним варіантом свого резюме, яке надалі допоможе їм знайти роботу відповідно до професійних здібностей.

«Не слід забувати, що пошук роботи – це клопітка праця, яка потребує часу, навичок і ресурсів. Потрібно робити наголос на своїх сильних сторонах і ніколи не сумніватися у власних силах», - радить шукачам роботи фахівець з профорієнтації Вікторія Школьна.

Тальнівська районна філія ОЦЗ

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100