реклама

реклама

Після завершення навчання, пройшовши первинну підготовку та отримавши професію «пожежний-рятувальник» та свідоцтво державного зразка, майже три десятки випускників 12 жовтня урочисто прийняли Присягу на вірність народу України.

1060

Почесна місія — рятування людей, це одне із найважливіших завдань покладених державою на пожежно-рятувальну службу. Саме тому в Державній службі з питань надзвичайних ситуацій працюють найкращі. І, промовляли слова Присяги, бійці давали обіцянку завжди залишатись відданими народу України, бути чесними, сумлінними і дисциплінованими, сприяти зміцненню авторитету ДСНС, захищати життя та здоров'я громадян.

Вшановуючи пам'ять усіх працівників пожежно-рятувальної служби, кращі випускники навчального пункту, почесні гості та керівний склад Управління поклали квіти до пам'ятника «Нескореним Чорнобилем».

1154

За сміливі та рішучі дії, виявленні під час ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій, сумлінне і високопрофесійне виконання службового обов’язку та з нагоди Дня захисника України рятувальників, що брали участь в антитерористичній операції нагодили відзнаками Президента України та ДСНС.

1090

Нове поповнення рятувальників привітав начальник Управління, генерал-майор служби цивільного захисту Віктор Гвоздь. Підкресливши, що “Ця знаменна та хвилююча подія назавжди залишиться у вашій пам’яті, він наголосив, - обравши професію рятувальника та склавши клятву на вірність народові України, ви поклали на себе відповідальні та благородні обов’язки в забезпеченні найбільшої цінності, - життя людини”. Від імені ветеранів, випускників привітав Голова обласної ради ветеранів ДСНС України Тимофій Андрійчук, який побажав їм успіхів у службі, подальшого професійного зростання та гідно продовжувати справу пожежних-рятувальників. Теплими словами та найкращими побажаннями привітав рятувальників почесний гість — приватний підприємець Араїк Мкртичян.

По завершенню заходу, для всіх присутніх, пролунали пісенні дарунки, повідомляє Управління Державної служби України з НС у Черкаській області.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100