реклама

реклама

14 жовтня, в неділю, в місті відбудуться заходи, присвячені Дню захисника України, Покрови Пресвятої Богородиці та Дню Українського козацтва.

image.php Так, о 9.00 громада Черкас покладе квіти до хреста, що в Соборному парку (зі сторони вулиці Надпільної) та спільно зі священиками здійснить молебень за загиблими Героями.

10.00 – пам’ять Героїв вшанують на площі Слави, біля Свято-Троїцького собору, де розташовані пам’ятні знаки захисникам України.

Опісля на вулиці Хрещатик, яка цього дня буде пішохідною до 14.00, пройдуть урочисті та святкові заходи – нагородження учасників бойових дій та активістів міської територіальної громади.  виставка військової техніки, майстер-класи, тренування, показові виступи на військово-патріотичну тематику, концертна програма та інші, не менш цікаві заходи.

Об 11.00 у сквері за ОДА відбудеться театралізована реконструкція подій Української революції 1917 – 1921 років.

Також об 11.00 від готелю «Оптіма» (вул. Лазарєва) стартує напівмарафон «Нова пошта» (детальніше про нього за посиланням – http://newrun.com.ua/cherkasy.html?fbclid=IwAR0zhkyOlo45FbfIpt11UYHnmj3Yk0BWg8OQSVsGohRY5R01zMI0jWVdESU).

Звертаємо увагу, що цього дня з 9.00 до 15.00 години вулицею Хрещатик між вул. Байди Вишневецького та вул. Остафія Дашковича обмежать рух транспортних засобів.

Крім того, у зв’язку з проведенням спортивно-масового заходу «Черкаси-Нова-Пошта-Напівмарафон» перекриють рух:

– вулицею Лазарєва між бульв. Шевченка та вул. Хрещатик, з 7.00 до 17.00;
– з непарного боку бульвару Шевченка між вул. Остафія Дашковича та вул. Байди Вишневецького, з 10.00 до 11.00 години;
– з непарного боку бульвару Шевченка між вул. В’ячеслава Чорновола та вул. Можайського, не обмежуючи проїзд по вул. В’ячеслава Чорновола та вул. Можайського, з 11.00 до 14.00 години;
– з непарного боку бульвару Шевченка між вул. Остафія Дашковича та вул. Університетською, з 14.00 до 16.00 години.

Про повідомляє сайт Черкаської міської ради.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100