реклама

реклама

У комплексній дитячо-юнацькій спортивній школі №2 – новий інвентар. Для вихованців відділення триатлону коштом бюджету придбали сучасні велосипеди фірми «Specialized». Востаннє обладнання тут, за словами тренерів, оновлювали ще понад п’ять років тому.

IMG_9175

Нові велосипеди вихованцям передав заступник міського голови Юрій Ботнар, який, власне, ініціював відповідні видатки в головному кошторисі Черкас. Передовсім, він подякував платникам податків.

– Ось такими кроками ми продовжуватимемо оновлювати спортивну інфраструктуру в нашому місті. Переконаний: невдовзі про Черкаси знатимуть як про спортивну столицю України,  – коментує Юрій Андрійович. – У нас живе, тренується надзвичайно багато талановитих хлопців і дівчат, які своїми особистими рекордами прославляють Черкаси як в Україні, так і за її межами. Наше завдання – створити їм комфортні та безпечні умови для занять спортом, забезпечити їх усім необхідним інвентарем. Сподіваюся, що нове устаткування допоможе молодим спортсменам поліпшувати свої результати.

IMG_9224

– Це велосипеди тренувального класу, – говорить викладач КДЮСШ №2 Павло Лавриненко, який виховує чемпіонів майже 35 років. – Існує кілька видів триатлону, один із таких – крос-катрі триатлон. Для того, щоб займатися ним і змагатися під час чемпіонатів, треба інший різновид двоколісної техніки. Шосейні велосипеди тут не підходять, бо дуже пересічені траси. Тож такі позашляхові велосипеди були нам необхідні й допоможуть під час змагань.

Про це повідомляє сайт Черкаської міської ради.

реклама

Коментарі  

 
+3 #2 Дональд Трамп 15.10.2018 08:49
А клоун ботнар тоже биатлонист ?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #1 Ох 14.10.2018 20:48
Ашанбайки ?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100