реклама

реклама

Вшанування героїв в родинному дусі з активною малечею - черкаський актив з радістю долучився до Всеукраїнської благодійної акції «Козацька Покрова».

7d8b946a-808e-43f8-bd6a-e7c41ac741f5

14-15 жовтня в усіх містах України відбувалася Всеукраїнська благодійна акція від Громадянського руху ХВИЛЯ «Козацька Покрова».

З нагоди відзначення Дня захисника України, Дня українського Козацтва та Покрова Пресвятої Богородиці в м. Черкаси актив Громадянського руху ХВИЛЯ вшанував пам'ять загиблих захисників України. Акція відбулася на території черкаської гімназії №31, де навчався лейтенант Збройних сил України Сергій Амброс.

Нагадаємо, лейтенант Сергій Амброс загинув у віці 24 років під час мінометного обстрілу в Широкиному. Посмертно нагороджений орденом "За мужність", відзнакою "За заслуги перед Черкащиною", нагрудним знаком "За заслуги перед містом Черкаси".

На честь Сергія Амброса названа одна з вулиць міста Черкаси.

Активісти висадили саджанці калини, як символ життя для вшанування пам'яті загиблих воїнів, що протягом усієї історії нашої держави боронили Україну і сьогодні продовжують стояти на захисті нашої незалежності.

Приємно, що до учасників акції долучались усі охочі. Навіть малі діти, які прогулювалися біля школи, з радістю і захопленням вперше в житті саджали калину і вшановували наших героїв, інформують організатори

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100