реклама

реклама

Пропозиції начальника кримінальної міліції у справах дітей УМВС України в Черкаській області полковника міліції Василя Іржавського стосовно того, як знизити рівень злочинності в області, нагадали голові Черкаської ОДА Сергію Тулубу про його захоплення в шкільні роки.


Василь Степанович запропонував ліквідовувати злочинність усім присутнім 2 березня на засіданні колегії облдержадміністрації, на що Сергій Тулуб відповів:

– Зачекайте, у мене є досвід управління. Тому коли кажуть, що повинні займатися всі, це значить, що ніхто, це абсолютна безвідповідальність. Начальник ДАІ – також «всі»? А він тут до чого? Навіщо його тягти до «всіх». Хіба що, якщо потрібно формувати юного помічника ДАІ. Я колись у шкільні роки був юним помічником протипожежної безпеки. А що, ходив після школи, займався, вивчав. Цікаво було, – згадував із посмішкою очільник області, а потім швиденько закінчив ліричний відступ, запитавши Василя Степановича, чи це все, про що він хотів повідомити.

– Ну що я вам скажу, поганенько, – підсумував Сергій Борисович.

реклама

Коментарі  

 
+3 #2 ввв 05.03.2012 13:05
Хороша підтримка.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #1 О.ЧУПРИНА 04.03.2012 16:00
Підтримую С.Тулуба. Дійсно поганенько. І все у нас поганенько.І буде поганенько. І ще "поганенькіше" буде.І дуже сильно "поганенькіше" може бути,якщо не усвідомимо,що загальнолюдські цінності вище "ИНТЕРЕСОВ ЖИВОТА МОЕГО".
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100