реклама

реклама

Днями у селі Краснопілка, що на Уманщині, сталася важлива подія – відкрито відремонтований фельдшерсько-акушерський пункт. Це стало можливим завдяки плідній співпраці органів державної влади, місцевого самоврядування і представників бізнесу.

4_107

Привітати жителів села з оновленим лікувальним центром прийшли керівництво району та села, головний лікар, медичні працівники первинної ланки та представники бізнесу.

Як зазначив сільський голова Петро Семенюк, ремонт фельдшерсько-акушерського пункту та упорядкування прилеглої території здійснено за рахунок субвенції сільської ради в сумі 250 тис. грн та за спонсорської підтримки керівника підприємства ТОВ «Аграрій СВПП» Петра Карачуна.

12a1d74652a4da58d7b66876b8784ea7

Голова райдержадміністрації Євгеній Данченко привітав жителів села Краснопілка з оновленням медичного закладу, висловив вдячність сільському голові, депутатам, керівнику місцевого підприємства та усім, хто долучився до проведення ремонтних робіт.

«Мені дуже приємно, що населений пункт так ефективно розвивається: ремонтуються дороги, будується водогін, а сьогодні ми мали можливість відкрити відремонтований фельдшерсько-акушерський пункт. І це є прикладом для інших населених пунктів району. Здоров’я населення – основа добробуту держави, тому медичному обслуговуванню має приділятися першочергова увага», – зазначив очільник району.

2_156

Усі присутні мали змогу оглянути відремонтовані приміщення ФАПу та на власні очі переконатися, що він відповідає всім сучасним вимогам Національної служби здоров’я України. Це дасть можливість значно покращити як надання медичної допомоги, так і проведення профілактичних заходів.

3_137

Черговою приємною подією цього дня стало також відкриття дитячого ігрового майданчика. На такий подарунок для малечі Краснопілки витратили майже 39 тиc. грн. За сприяння народного депутата України Антона Яценка, за підтримки райдержадміністрації та за ініціативи сільського голови маленьким жителям побудували містечко для веселого та активного відпочинку.

5_82

Про це повідомляє прес-служба Уманської райдержадміністрації.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100