реклама

реклама

Повідомляємо, що за фактом можливого зловживання службовим становищем посадовими особами комунального підприємства теплових мереж «Черкаситеплокомуненерго» при укладенні договору щодо оренди транспортного засобу марки Mazda СХ-5 Черкаською місцевою прокуратурою 12.10.2018 внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань, за ознаками вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 364 (зловживання владою або службовим становищем) Кримінального кодексу України.

Прокуратура Вивченням матеріалів установлено, що комунальним підприємством теплових мереж «Черкаситеплокомуненерго» Черкаської міської ради в системі публічних закупівель «Prozorro» розміщено звіт щодо договору оренди транспортного засобу марки Mazda СХ-5 з водієм строком на 1 рік, укладеного з приватним підприємством міста Черкаси. Згідно з умовами вказаного договору за такі послуги зазначене комунальне підприємство до кінця 2018 року зобов’язане сплатити 399,9 тис. грн., що відповідає вартості нового автомобіля.

На цей час досудове розслідування триває, слідчим і процесуальним керівником вживаються заходи щодо забезпечення прийняття законного та неупередженого процесуального рішення відповідно до вимог кримінального процесуального законодавства.

Довідково: за вчинення вказаного кримінального правопорушення передбачено покарання у вигляді позбавленням волі на строк від 3 до 6 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, зі штрафом від п’ятисот до однієї тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Прес-служба  прокуратури Черкаської області

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+2 #5 Просто черкащан 18.10.2018 14:25
Карась по освіті медик.Яеий медик -не знаю. Здається такий же з нього енергетик.ЧЕРКАЩАНИтільки гроші платять.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #4 вождь 18.10.2018 10:10
Це цинізм "керівнику" підприємства у якого більше 100 млн. боргів брати в оренду автомобіль вартістю майже пів мільйона. За які заслуги цей ... буде їздити на автомобілі преміум класу. Він їх заробив ці 400 тис? Ще й з водієм. У самого прав немає? Хай ця ... в міському транспорті поїздить - трохи ближче до людей стане. А так максимум Газель або УАЗ. :sigh:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #3 Пенсіонер 17.10.2018 19:38
Без сумніву, договір оренди автомобіля є корупційним. Але невже новий автомобіль марки Mazda СХ-5 коштує 14 000 доларів США?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+14 #2 правильний хід 17.10.2018 16:04
давно пора MASDонуть цього вумняка. А ми дивуємся диким тарифам на тепло
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #1 иван 17.10.2018 15:37
Карася пора на сковорду. :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100