реклама

реклама

З метою презентації навчального закладу в Драбівському навчально-виховному комплексі «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів імені С. В. Васильченка-гімназія» відбулася зустріч представників Черкаського національного університету ім. Богдана Хмельницького та учнів 9-11 класів. На заході послуги служби зайнятості молоді представляли фахівці Драбівської районної філії обласного центру зайнятості.

Директор навчально-наукового інституту економіки і права Черкаського національного університету ім. Богдана Хмельницького, кандидат економічних наук, доцент Василь Андрусяк зі своїми колегами розповів про широкий спектр освітніх послуг закладу, перспективні напрями розвитку. У школярів, як майбутніх абітурієнтів, особливе зацікавлення викликала інформація про умови вступу до закладу, проживання в гуртожитку, робота студентського самоврядування та діяльність творчих студій. Окрему увагу освітяни звернули і на питання щодо міжнародного обміну студентами, стажування та інші види міжнародної співпраці.

ЧНУ

«Бути студентом Черкаського національного університету ім. Б. Хмельницького – корисно і престижно, тому що вища освіта, яку здобуває молодь в різноманітних інститутах закладу допомагає стати успішною людиною та сприяє розвитку професійно значущих особистісних якостей і самовдосконаленню», - відзначив Василь Андрусяк.

Водночас фахівець з профорієнтації Драбівської районної філії ОЦЗ Володимир Педаш презентував юнакам та дівчатам послуги служби зайнятості щодо вибору майбутнього фаху та запропонував пройти профдіагностичне тестування для виявлення своїх професійних здібностей.

Презентація навчального закладу – є важливим заходом, під час якого майбутні абітурієнти визначають пріоритети при виборі подальшого професійного шляху.

Драбівська районна філія ОЦЗ

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+2 #3 Студенти 18.10.2018 16:24
Цитую Просто черкащан:
Навчально-економічний інститут економіки та права така штука дійсно працює у Черкасах? І яка там наука? Який науковий вихід???

"Просто черкащанин", Ви перекрутили назву структурного підрозділу університету. Заходьте, розкажемо.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-4 #2 Просто черкащан 18.10.2018 14:46
Навчально-економічний інститут економіки та права така штука дійсно працює у Черкасах? І яка там наука? Який науковий вихід???
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 Гроші 18.10.2018 00:14
Молоді фахівці з вищою освітою зараз не потрібні. ОЦЗ пропонує лише робітничі вакансії. Тому вчитися 4 роки, щоб потім стати клієнтом ОЦЗ і бути безробітним з дипломом університету - дуже сумнівна життєва стратегія.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100