реклама
Sucurity Police

реклама

Старт опалювального сезону в Смілі під загрозою. Консолідуватися, створити кризову комісію та вирішити це питання закликав депутатський корпус та владу міста заступник очільника області Сергій Овчаренко. На цьому він наголосив на черговій виїзній нараді з депутатськимй корпусом та керівництвом міста.

Уже третій рік поспіль Сміла не може розпочати опалювальний сезон вчасно. Цього разу за його затримку місцеве самоврядування нестиме відповідальність перед правоохоронцями.

20181008_135315.jpg

– Наступного понеділка, якщо ви не домовитеся, комісія з ТЕБ та НС буде вимушена визнавати стан у місті надзвичайним, а я – звернутися до з цього приводу до правоохоронних органів, – наголосив посадовець. – Це не моя особиста позиція, а позиція прем’єр-міністра України щодо бездіяльності смілянської міської влади. На сьогодні із семи протоколів обласних нарад, які ми проводили з керівництвом міста Сміла, депкорпусом, жоден з пунктів рекомендованих до виконання не взятий до уваги. Зі свого боку ОДА зробила усе можливе. Втім є закон про місцеве самоврядування. Згідно з ним, міська влада відповідальна за все, що діється в місті. Дороги, опалення, благоустрій. Тож якщо на початок опалювального сезону у місті так і не з’явиться тепло, буду вимушений констатувати повну бездіяльність місцевої влади, депкорпусу. І тоді цим питанням уже займатимуться правоохоронні органи.

Нагадаємо, з понеділка в Україні стартує опалювальний сезон. Черкащина, окрім Сміли, повністю готова до його початку. Про це інформує прес-служба ОДА

реклама

Коментарі  

 
+8 #4 Перехожий 18.10.2018 11:05
Бідна мати-об..ні діти.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #3 007 18.10.2018 10:13
Цитую бывший:
Все, капець,завдяки цьому *кризовому мененжеру*сміли во точно залишаться без тепла. Яка влада,такі і горе- керівники.

Цього менеджера татусь протягнув до коритця. Але питання міста на відповідальност і місцевої влади та депутатів, але їх там немає.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #2 вождь 18.10.2018 09:17
Повний параліч "влади". Вводьте пряме керівництво регіоном, покажіть як треба. А на ваших т.зв. правоохоронців давно ніхто не реагує бо вони "імпотенти". Себе захистити не в змозі :oops: :oops: :oops:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #1 бывший 18.10.2018 09:08
Все, капець,завдяки цьому *кризовому мененжеру*сміли во точно залишаться без тепла. Яка влада,такі і горе- керівники.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100