реклама

реклама

Сьогодні в порядку денному сесії Черкаської міської ради стоїть питання щодо звернення ЧМР до Верховної Ради України щодо дострокового припинення повноважень Черкаської міської ради.

miska_rada-710x434

Нагадаємо, у січні цього року депутати вже під римували таке звернення, повідомляє «ВиЧЕрпно». Направляв до Києва відповідне прохання і міський голова Черкас Анатолій Бондаренко.

Дехто з депутатів відразу назвав таке рішення популістичним.

- Дуже гарне і популістичне рішення. Ми обов’язково підтримаємо цей проект рішення, якщо ми разом з вами змінимо виконком, відмінимо всі рішення «канівської сесії» і разом із прииненням повноважень міської ради, припинить свої повноваження і міський голова, — відзначив депутат міськради Олександр Радуцький.

- Всі розуміють, що якщо й будуть  чергові перевибори, то вони будуть на короткий термін, тільки до 2020 року. У нас і так колапс — політичний і економічний. А так ми отримаємо ще додаткові негативи. Не розумію такої політики, крім як популізмом, ніяк не можу це назвати, — додав Руслан Зоря.

Відзначимо, минулої сесії питання про припинення повноважень ЧМР піднімав і депутат від «Самопомочі» Микола Фомич. Депутатською фракцією «Об’єднання «Самопоміч» на засіданні міської ради було озвучено заяву про розпуск Черкаської міської ради та проведення позачергових виборів до Черкаської міської ради разом із президентськими виборами у 2019 році.

Зрештою, за цей проект рішення проголосували лише 13 депутатів.

- Депутати ще вирішили попрацювати, — пожартував після голосування секретар міськради Ярослав Нищик.

реклама

Коментарі  

 
+7 #3 1 18.10.2018 13:28
Как голодные. ср---ть.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+16 #2 Пришийкобиліхвіцст. 18.10.2018 13:24
Все , що повязано з радуцьким та бондаренком визиває значні сумніви. Обидва жадібні, нечистоплотні у відношенні до заробляння грошей, взаємин з людьми.Але чомусь оба крутяться у верхівці влади. Хто їх туди штовхає, які сили?Такі люди і близько не повинні бути біля владного корита.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #1 Дональд Трамп 18.10.2018 12:17
Заб..ли трепачи.....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100