реклама

реклама

Наркотичні речовини вилучено у жителя Лисянського району. Коноплі чоловік зберігав з метою збуту. Речові докази вилучено та буде направлено на експертизу. Відкрито кримінальне провадження.

Lusajnka_konoplaj_1

Про це повідомляє сектор комунікації поліції Черкаської області.

До правоохоронців Лисянського відділення поліції надійшла оперативна інформація, що в одному із сіл району чоловік займається вирощуванням та збутом наркотичних речовин. Під час перевірки інформація знайшла своє підтвердження. Працівники поліції під час санкціонованого обшуку в домоволодінні 44-річного чоловіка виявили велику кількість наркотичних речовин конопель. Чоловіка правоохоронці затримали в порядку статті 208 КПК України. Затриманий пояснив, що наркотичні речовини зберігав з метою збуту.

Вилучені речовини буде направлено для проведення експертизи. Слідчим відділенням Лисянського відділення поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Lusajnka_konoplaj_2

Lusajnka_konoplaj_3

реклама

Коментарі  

 
+1 #1 патрульний 19.10.2018 10:00
молодці опера!!! нам пластмасовим ще далеко!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100