реклама

реклама

Все через зауваження водія щодо їх зухвалої поведінки, пише Вичерпно

До Уманського відділу поліції надійшло повідомлення про побиття водія одного з маршрутних таксі міста. Як з’ясувалося, в автобусі, який рухався за своїм маршрутом по місту, їхали двоє молодиків, які вели себе зухвало та заважали пасажирам. Водій зробив їм зауваження щодо їх поведінки.

avtobys11-710x434

Коли автобус зупинився на зупинці, молодики підійшли до водія та завдали йому декілька ударів по голові та тулубу, розбили скло в автобусі після чого втекли. Водія з тілесними ушкодженнями було госпіталізовано.

Як повідомляє Сектор комунікації ГУ НП в Черкаській області, працівниками поліції вже встановлені особи нападників. Ними виявились двоє місцевих жителів.

За даним фактом слідчим відділенням Уманського відділу поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 125 (Умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального Кодексу України. Триває досудове розслідування.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
-1 #3 Уманский Еврей 20.10.2018 01:26
Авакова полиция
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #2 Правда 19.10.2018 22:20
Багато не давайте їм але по 2 роки строгача дайте.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+17 #1 Думка 19.10.2018 13:39
Без сумніву, очевидне кримінальне хуліганство, а тому незрозуміло чому поліцейськими відкрито кримінальне провадження за нанесення легкого тілесного ушкодження.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100