реклама
Sucurity Police

реклама

Це вже 78-й добровільний пожежний підрозділ, розташований у сільській місцевості Черкащини. Ця подія стала результатом реалізації реформи ДСНС, що відбувається в рамках процесу децентралізації влади.

5-1-e1539942183922

Віднині місцева пожежна команда забезпечує захист майже 5 тисячному населенню села. Її ж залучатимуть для ліквідації надзвичайних ситуацій у сусідніх селах разом з Золотоніським відділом ДСНС і стане їм надійним помічником. Враховуючи, 40-кілометрову відстань цього населеного пункту від райцентру, оперативно та ефективно діяти під час реагування на надзвичайні події, районному пожежно-рятувальному підрозділу буде складно. Про це інформують в управлінні ДСНС України у Черкаській області.

161-e1539942189297

Тож, із впевненістю можна зазначити, що відкриття в цій частині Золотоніського району протипожежного формування, дозволить істотно покращити протипожежний захист, а також ефективність реагування на можливі загрози.

211-e1539942196638

Виступаючи перед присутніми, начальник Управління техногенної безпеки Департаменту запобігання надзвичайним ситуаціям апарату Державної служби з надзвичайних ситуацій України Тарас Поліщук наголосив: «Як і раніше, в поточному році ліквідація переважної більшості пожеж в сільських населених пунктах здійснюється виключно пожежно-рятувальними підрозділами ДСНС України. Тому, надзвичайно важливим є реалізація програми щодо створення в сільських населених пунктах місцевих пожежних команд».

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100