реклама
Sucurity Police

реклама

Міський голова Черкас Сергій Одарич вважає, що бізнес повинен брати значно активнішу участь в управління територіями. Про це він заявив 2 березня на зустрічі з підприємцями області.

– Подивимося на Черкаси – у місті діє 6 тисяч підприємств. Але якщо подивитися на ту частину міського бюджету, яка призначена для розвитку міста, його інфраструктури, то 85% цієї частини бюджету формується лише двома десятками підприємств, – зауважив Сергій Одарич.

Мер зазначив, що на його думку бізнесмени, які створюють багатство Черкас, повинні впливати на те, наскільки ефективно використовуються ресурси міста. Саме тому Черкаська міськрада ініціює створення ради підприємців.

– Плануємо її створення у березні. Плануємо запросити 25 підприємств, які є найбільшими наповнювачами міського бюджету, і які, як я уже сказав, формують майже 90% бюджету, для того, щоб підприємці брали безпосередню участь у тому, як мають спрямовуватися кошти, на які першочергові проекти, на які інфраструктурні об'єкти, і далі контролювати ефективність використання цих грошей, - сказав Сергій Одарич.

реклама

Коментарі  

 
+7 #5 Зоряна 07.03.2012 11:02
А очолювати цей контроль буде Радуцький?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #4 Vanua 07.03.2012 01:37
О підприємці,це ж треба, наш мер уже і вас хоче у свої афери підключити. Будьте уважними, це він уже нові свої хитрі плани винашує, щоб з вас побори збирати так звано до бюджету підключити.......дайте йому належну відповідь,хай сам своїм трудом заробляє відновить наш машбуд, дасть людям робочі місця, а потім поповняє місцевий бюджет, а то все тільки аферами і займається....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #3 саша 05.03.2012 23:54
приплыли...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #2 Оксана Колісник 05.03.2012 22:04
Ну почати роботу із підвищення прозорості міського бюджету можна було б і без "ради старійшин". Хай би міський голова, наприклад, налагодив нормальне висвітлення надхроджень та витрат бюджетних коштів на інтернет-порталі влади. А то пошук відповідних рішень - ну цілий квест з перешкодами! А "старійшини", дійсно, могли би допомогти (безумовно,разо м із іншими черкащанами) розробити стратегію розвитку міста. Хоча б, для початку, з'ясувати, куди вже кілька років поспіль ідуть кошти міського бюджету, що призначені саме для створення стратегічного плану?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #1 фелікс 05.03.2012 17:54
ЧЕРГОВА БРЕДОВА ІДЕЯ НЕУКА!
Контропювати ефективність використння бюджнту повинні платники податків, тобто - черкащани!
Але аж ніяк не співучасники його розкрадання!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100