реклама

реклама

Відкрито кримінальне провадження. Чоловіка затримано,  оголошено про підозру та вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу.

Полiцiя До чергової частини Смілянського відділу поліції зателефонували жителі одного із районів міста та повідомили про розбійний напад. Вони розповіли поліцейським, що зловмисник проник на територію одного з дворів та погрожуючи ножем господарю заволодів його велосипедом. На місце події виїхала слідчо-оперативна група.

Нападника затримали неподалік. У нього було вилучено крадений велосипед та ніж, яким він погрожував потерпілому. Ним виявився раніше судимий за крадіжки житель одного із сіл Смілянського району.

Наразі чоловіка затримано згідно статті 208 КПК України. Йому оголошу про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого  частиною 3 статті 187 (Розбій) Кримінального кодексу України та вирішується питання обрання міри запобіжного заходу. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років із конфіскацією майна.

Сектор комунікації поліції Черкаської області

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100