реклама

реклама

31 жовтня 1 листопада у Черкасах відбуватиметься дводенний захід у форматі “відкритого простору” під назвою “Зміни на місцях: що ми можемо робити спільно?”

42249317_1917208668345558_2958581281182449664_n

Учасники заходу представники громадських організацій, ініціативних груп та громадські активісти, які діють на місцевому рівні у локальних громадах Черкаської області та працюють, зокрема, у сфері екології, місцевого розвитку, урбаністики, роботи з дітьми і молоддю, соціальних ініціатив, захисту тварин, культурні товариства та організації національних меншин тощо.

Формат “відкритого простору” передбачає багато неформального спілкування між учасниками заходу. Що в нас спільного, а що відмінного? Які ми маємо спільні інтереси? Чи можемо бути корисними один одному? Які ресурси та можливості ми вже маємо, а яких ще потребуємо? Це далеко не вичерпний перелік питань, відповіді на які будуть шукати учасники заходу.

До того ж, організатори планують, що протягом заходу учасники встигнуть розглянути приклади власних успішних та неуспішних випадків взаємодії місцевих ініціатив. А окрема частина відкритого простору буде присвячена розгляду можливостей для спільної роботи громадських активістів області, а також пошуку відповідей на питання, що стримує співпрацю організацій Черкащини один із одним та якими мали би бути спільні проекти.

Захід відбудеться у рамках проекту “Ефективна регіональна модель взаємодії НГО”, який втілює Спілка “Громадські ініціативи України” за фінансової підтримки Національного фонду підтримки демократії (NED). Захід проводиться за сприяння громадської організації "Академія стратегічних досліджень" (місто Черкаси) та установи "Черкаська агенція регіонального розвитку".

Відкритий простір відбудеться 31 жовтня – 1 листопада 2018 року. Місце проведення – м. Черкаси, вул. Небесної Сотні, 105, Центр розвитку особистості "Evolution" (вхід із вулиці Благовісної, 4 поверх). Початок заходу 31 жовтня о 10.30.

Заявки на участь приймаються до 25 жовтня – для цього необхідно заповнити онлайн-анкету за посиланням https://goo.gl/forms/yntCNuHnrMxn0LLl1

Організатори забезпечують учасників відкритого простору харчуванням протягом заходу, а також здійснюють повернення коштів за квитки та при потребі забезпечують проживання для учасників заходу із інших населених пунктів області.

Захід відкритий для представників ЗМІ та громадських активістів.

Детальніше про подію – за посиланням https://www.facebook.com/events/1096212243886574/.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100