реклама

реклама

На зміцнення берегів Дніпра біля вертолітного майданчика в селі Пекарі під Каневом витратять понад 27 мільйонів гривень. Про це повідомляє «Українська правда» з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна».

За словами начальника Головного управління капітального будівництва Черкаської облдержадміністрації Євгена Стовбуна, ще в квітні минулого року сесією Черкаської облради за рахунок видатків природоохоронного фонду були виділені кошти в сумі 289 тисяч гривень на об’єкт «Будівництво берегоукріплювальних споруд в селі Пекарі Канівського району (район очисних споруд міста Канева)» на виготовлення проектно-кошторисної документації.

Ініціатором будівництва виступила Канівська районна державна адміністрація.

– Було складено технічне завдання на проектування, а в серпні укладено угоду з ТОВ «Укррічтранспроект» на виготовлення робочого проекту. Вартість проектних робіт становила 288 тисяч гривень. На даний час робочий проект узгоджується і проходить державну експертизу. Після погодження та отримання експертного висновку буде ухвалюватися рішення про терміни реалізації проекту, – розповів Стовбун.

Він також зазначив, що вартість будівництва, згідно зведеного кошторисного розрахунку, який встановив проектний інститут, становить 27 мільйонів 432 тисячі 941 гривня.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+4 #1 Femida 05.03.2012 13:09
Когда коту нефиг делать, он ..колокольчики лижет. Так и тут. Очередной откат денег ПРдонам на выборы.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100