реклама

реклама

Команда Академії пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля виборола третє місце в зимовому Чемпіонаті України з пожежно-прикладного спорту в закритих приміщеннях. У загальному заліку черкаські спортсмени стали четвертими. 

Чемпіоном України з пожежно-прикладного спорту 2012 року в загальному заліку стала команда АР Крим. Другою на п’єдестал пошани піднялася команда міста Києва.

Усього за першість у чемпіонаті, що проходив протягом двох днів у Полтавській області, змагались 28 команд з різних куточків країни.

Найкращий результат у нашій команді показав Віталій Новгородченко, який посів друге місце у змаганнях з підйому по штурмовій драбині на 4 поверх навчальної башти. Лише на 15 сотих його обійшов представник з команди АР Крим.

Головний суддя змагань полковник служби цивільного захисту Олександр Тарасов, підбиваючи підсумки змагань, зазначив:

– Сьогодні рятувальники показали ряд високих досягнень. П’ять кращих команд будуть представляти Україну на міжнародному турніру, який навесні пройде в республіці Білорусь.

Усіх переможців нагородили кубками, медалями, дипломами, грамотами та цінними подарунками від організаторів змагань, повідомляє прес-служба МНС області.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100