реклама

реклама

Скандальну справу вбивства першої дружини черкаського бізнесмена Сергія Гури, як і справу про його власне вбиство, забрали розслідувати до столиці. Попри те, що місцеві правоохоронці практично завершили збирати доказову базу і вже практично готові були передавати все до суду. Інформацію про це підтвердив у коментарі «Дзвону» прокурор Черкаської області Сергій Овчаренко.

IMGP7976_15-11-30-1448900000-600x350

Нагадаємо, депутата Черкаської облради, екс-заступника мера було застрелено у центрі міста в офісі 24 травня. Його вбивцю Миколу Гончара затримали на місці. Згодом Гончар дав свідчення, що в нього на очах 15 років тому Гура застрелив свою дружину. Тіло знайшли там, де вказав Гончар, необхідно було провести експертизу ДНК, зразки для якої довелося брати у родичів загиблої за кордоном. Однак попри початкову динамічну роботу правоохоронців, обидві справи раптом “зникли” із новинних стрічок через відсутність руху.

За словами Овчаренка, як і в ситуації із справою щодо вбивства депутата міськради Михайла Бінусова, яку також передали до Головного слідчого управління МВС, практика передачі справ до Києва – не на користь швидкості і якості розслідування, адже в столичних правоохоронців більше навантаження, а черкаські матеріали по важливості і резонансності в масштабах України – не на першому місці.

“Тут нам би не давали спокою громадськість і журналісти, постійно тримали б правоохоронців в тонусі і тиснули б, щоб ми швидко, якісно і максимально відкрито виконали свою роботу”, – переконаний прокурор, коментуючи відсутність публічних результатів по багатьох скандальних черкаських злочинах.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+5 #4 Мікроскоп 24.10.2018 06:23
І не дивно! Гура був високого польоту і ниточки йшли дуже високо.Навіщо їм проблеми?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #3 Шарафутдінов Еркін. 23.10.2018 19:45
Це Україна, синку.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #2 ХХ 23.10.2018 19:17
Сумніватись в якості і швидкості розслідування своїх колег, можна тільки за умови, якщо сам такий. Це оцінка діяльності органів прокуратури і поліції устами прокурора області. Я й до цього не був кращої думки про вас, але дякую за чистосердечне зізнання, це ж не одна баба сказала. Молодець! Гнать вас треба з органів.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #1 СУ 23.10.2018 18:42
Першим особам Черкас не потрібний розголос кріпкої дружби влади та криміналу.Тому ховають ці стосунки в корумпованій столиці.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100