реклама

реклама

Учні черкаських шкіл, які стали призерами всеукраїнських олімпіад, турнірів та спортивних змагань зможуть безкоштовно харчуватись у шкільних їдальнях з 1 січня 2019. За відповідне рішення проголосувало 22 міських депутати, передав кореспондент vikka.ua.

186063

Попередньо обранці вже голосували за виділення коштів на харчування учнів 5-11 класів, які стали призерами IV етапу Всеукраїнських олімпіад з навчальних предметів, Міжнародних олімпіад, конкурсів, турнірів, призерів Всеукраїнських спортивних змагань. Однак наразі в міському бюджеті відчутні асигнування на виконання даного рішення.

Депутати від Партії вільних демократів наголосили: вже сьогодні треба чітко визначити період, з якого юна гордість Черкас зможе безкоштовно харчуватись у школах.

"Адже якщо ми повернемось до цього питання тільки з нового року, то ці діти зможуть отримати безоплатні обіди лише з березня, не раніше, – наголосила "вільнодемократівка" Інна Михайлюк. – Тому важливо зараз прийняти: з 1 січня вже виділяти кошти".

Проголосувати за внесення змін обранці змогли не одразу. Двічі їх голосів не вистачило.

Однак "порошенківець" Олександр Радуцький наголосив на важливості цього рішення й кілька раз з його прохання питання поверталось до розгляду.

Зрештою, за зміни віддали свої голоси 22 міські обранці.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #2 Мікроскоп 24.10.2018 06:25
Правильніше було б написати отруюватимуться ,бо та бурда,яку готують в школах,годиться лише свиням та й ті відвертають від неї рила.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 Я 23.10.2018 22:03
правильне рішення, розумну і талановиту молодь треба заохочувати і підтримувати
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100