реклама

реклама

На сайті Черкаської міської ради зареєстрували петицію, в якій просять створити комунальне підприємство, яке б контролювало встановлення урн для собачих екскрементів та спеціальних стовпчиків, на яких були б закріплені екологічні пакети для збору собачих відходів, і штрафувало порушників.

 

scoop_dogs_poop-770x425.jpg.pagespeed.ce.g3tGf2sITR

«В Черкасах дуже багато любителів собак, але велика проблема із загадженням територій собачими екскрементами. Штрафами питання не вирішиться, потрібно спочатку забезпечити цивілізованими й екологічними умовами для збирання собачих "какашок", а потім штрафувати тих, хто нехтує правилами вигулу собак», – ідеться в петиції.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+3 #3 ??? 24.10.2018 14:11
На картинці - чувак наче пляшку за собакою у конверт підбирає. :-)
А пляшки, зазвичай, двоногі тварини розкидають де попало.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #2 вождь 24.10.2018 10:52
Якщо йти за цією логікою то потрібно створити десятки підприємств окремо по кожному виду сміття. Хто і за які кошти утримуватиме це підприємство-за рахунок платників податків чи за рахунок власників собак? У мене немає собаки то чому я, як платник податків повинен оплачувати чужі потреби. Завів собаку-прибирай за нею, не хочеш прибирати плати штраф.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #1 Черкащанин 24.10.2018 09:44
Якийсь дурень ту петицію зареєстрував! На собаче г**но - ще окремі ящики ставить?!
Для цього є відповідальний за чистоту - Ботнар. Хай збирає за передовими китайсько-молдавськими технологіями! Тільки він і "класичне" сміття зібрати не здатний.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100