реклама

реклама

У департаменті управління справами Черкаської міської ради – новий керівник. Підрозділ очолила Олександра Незгода, яка останнім часом працювала начальником житлового відділу департаменту житлово-комунального комплексу.

Попередній директор ДУСі – Ірина Левченко – у зв’язку з сімейними обставинами перевелась на посаду з меншим навантаженням, очоливши відділ «Патронатна служба». Про це повідомляє прес-служба Черкаського міськвиконкому.


Біографічна довідка

Олександра Незгода родом із Городенківського району Івано-Франківської області, має повну вищу освіту.

Свою трудову діяльність Олександра Василівна розпочала в 1999 році як консультант відділу у справах сім’ї та молоді, згодом стала головним спеціалістом по роботі зі зверненнями громадян загального відділу, після – очолювала сектор контролю Городенківської райдержадміністрації.

До роботи у Черкаській міській раді працювала на посаді заступника голови Снятинської райдержадміністрації.

Загальний стаж державної служби складає 11 років.

реклама

Коментарі  

 
+7 #2 Черкащанка 06.03.2012 12:44
Стрімко дама піднялася, цікаво а як за такий період роботи в Черкасах її поставили в резерв? Це тільки в Черкаському міськвиконкомі за одну годину ставлять до резерву потрібну людину, так як поставили Удод з начальника відділу- начальником управління івідразу ж директором департаменту, і не бояться що це порушення, а де ж оголошення конкурсів? Щось у засобах масової інформації ці посади ніде не озвучувались? Потрібно прийти мабуть на зустріч 15 березня з Азаровим та задати йому це питання?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #1 Черкащанка 06.03.2012 11:48
Цікаво невже в Черкасах не вистачає спеціалістів, що Одарич запрошує аж із Івано-Франківської області? Чи знову працює по вказівках Тулуба?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100