реклама

реклама

Старт першого домашнього матчу у основній сітці Кубку Європи FIBA відбудеться у середу у Черкасах. Саме приїде лідер чемпіонату Данії – “Баккен Беарс”.

650_1540200189

На усіх чекає справжнє свято європейського баскетболу.

Отже, 24-го жовтня у черкаському ПС “Будівельник” старт о 19:00.

“Початок сезону дуже не простий для нас. Важкий графік, постійні переїзди та травми – приблизно так виглядає його перший місяць. Але у нас є головне – бажання. Бажання, грати і доводити, що ми не даремно вийшли у головну сітку турніру. Упевнений, що у цю середу у Черкасах буде дуже гаряче, а уболівальники допоможуть нам створити потрібний настрій. Є велике прохання підтримати нас, адже у переповненому черкаському залі завжди легше грати”, - каже Олександр Кольченко, капітан БК “Черкаські Мавпи”

Квитки на матч Кубку Європи FIBA тут

На офіційній сторінці клубу у facebook триває конкурс. Просимо Вас поділитися заходом на своїй сторінці. Таким чином ви повідомите своїх друзів про важливий захід та отримаєте можливість виграти два квитки на важливу гру. Переможця конкурсу буде визначено у середу вранці завдяки системі random.

Нагадаємо, що у першому матчі групового етапу Кубку Європи FIBA “Черкаські Мавпи” з боями поступилися на виїзді “Пріштіні” - 82:92. Матч з косоварама, який ми мали проводити в Черкасах, буде зіграний 7-го листопада у Вільнюсі. Зважаючи на відсутність дипломатичних стосунків між Косово та Україною, “Черкаські Мавпи” проведуть лише дві гри групового етапу Єврокубку у Черкасах. Тож не пропусти свій шанс підтримати свій клуб на Європейській арені 24-го жовтня.

Про це інформує сайт клубу

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100