реклама
Sucurity Police

реклама

П’ятий майданчик для проведення габаритно-вагового контролю вантажівок планують дооблаштувати до кінця року на Черкащині. На цьому наголосив директор Департаменту інфраструктури, розвитку та утримання мережі автомобільних доріг загального користування місцевого значення ОДА Сергій Чубань.

1-1

– Облаштування майданчиків для зважування великоваговиків серед пріоритетних завдань для нас на рівні із проведенням ремонту доріг, – наголосив посадовець. – Це дозволить покращити ефективність роботи наявних в області 3-х пересувних пунктів для проведення габаритно-вагового контролю на базі автомобілів «Опель». Зокрема зараз на автомобільній дорозі загального користування державного значення М-12 Стрий – Тернопіль – Кропивницький – Знам’янка під час проведення ремонтних робіт влаштували п’ятий, спеціальний, майданчик для розміщення габаритно-вагового комплексу за кошти державного бюджету. Його робота розпочнеться після введення в експлуатацію всієї ділянки автомобільної дороги, що підлягала ремонту.

Нагадаємо, нині в області на автомобільних дорогах загального користування державного значення є чотири діючі майданчики для роботи пересувних комплексів габаритно-вагового контролю. Зокрема на трасах М-05 Київ – Одеса (ділянка км 210+450); Н-08 Бориспіль – Дніпро – Запоріжжя – Маріуполь (ділянка км 103+200),  Н-16 Золотоноша – Черкаси – Сміла – Умань (ділянки: км 40+170 та 11+700)

Про це повідомляє прес-служба сайту ОДА.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100