реклама
Sucurity Police

реклама

Поширена у засобах масової інформації науково-правова оцінка співробітника Інституту держави і права імені В.М. Корецького дій Черкаського міського голови Анатолія Бондаренка щодо організації та проведення 22 серпня цього року сесії міської ради,  на думку в. о. директора департаменту управління справами та юридичного забезпечення Черкаської міської ради Олександра Мазура є упередженою та необ’єктивною.

Оскільки направлена проти міського голови, а не для досягнення об’єктивної науково-правової мети. Це –  аж ніяк не відповідає стилю та змісту подібних документів, які насамперед мають дотримуватись принципу нейтральності в оцінці подій.

Олександр Мазур наголошує, що Інститут держави і права імені В.М.Корецького Національної академії наук України і його наукові співробітники взагалі не уповноважені надавати будь-яку офіційну оцінку чи висновки діям посадових осіб органу місцевого самоврядування. На кшталт: ініціювання імпічменту міського голови, дострокового припинення повноважень депутатів міської ради, або – наполегливої рекомендації в оскарженні рішень міської ради у суді.

Оскільки вони не є правозастосовним органом. Натомість здійснювати подібні оцінки і, відповідно, висновки – виняткова прерогатива і  компетенція суду, визначена державою і затверджена на законодавчому рівні, - переконаний головний юрист міської ради.

Про це пише сайт міськради

реклама

Коментарі  

 
+9 #3 ДЖЕКО 25.10.2018 09:26
А як ще може це прокоментвуати напряму підлеглий Бондаренка?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #2 Перехожий 24.10.2018 20:58
Взагалі то суд і правоохоронні органи проводять кваліфікацію певних дій на підставі різних експертиз які хтось повинен проводити. Наприклад і співробітники Інституту держави і права імені В.М. Корецького, якщо їм доручать та в них є на це ліцензія.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 Вуйко 24.10.2018 19:45
Оскільки направлена проти міського голови, а не для досягнення об’єктивної науково-правової мети.
х
Т.е. то, что делали Ленин и Сталин было вопреки Законам, но для досягненням науково-правовой меты? Ведь они, нарушая цивилизованные принципы, тоже вроде как старались ради людей? Хорошо, для людей, а почему каждый персонаж городской власти делающий хоть, что-то за деньги и налоги горожан делающий похабный тротуар или дорогу подписывается "Батькивщина"?? Цэ зробила Батькивщина! Ваша Батькивщина хоть копейку дала для бюджета города?Вас избрали работать на громаду города. Ребята хватит пиарится за деньги горожан, пришли во власть, откажитесь от членства какой либо партии. А так за деньги горожан, еще подворовывая, получая зарплаты до 40 тысяч, решаете свои вопросы и лезете к еще более прибыльной кормушке
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100