реклама

реклама

 

Навчити людей, що перебувають у групах ризику, протидіяти ситуаціям торгівлі людьми планують у благодійній організації «Від серця до серця». У межах проекту «Підвищення обізнаності вразливого населення щодо безпечної міграції та працевлаштування в Черкаській області» фахівці організації проведуть низку інформаційних занять, які допоможуть розібратися у ситуаціях торгівлі людьми.

 

IMG_4470

Навчання розраховане на представників ювенальної превенції, інспекторів філій Державної установи «Центр пробації» в Черкаській області, спеціалістів центрів зайнятості, соціальних педагогів/вихователів та активну учнівську молодь. Навчені учасники надалі проведуть низку занять у закладах, де працюють або навчаються. Таким чином проект охопить більшість представників з числа вразливої категорії громадян, а саме: тих, хто перебувають на обліку у центрі зайнятості та шукають роботу, молодь із професійних училищ та людей, що перебувають у конфлікті із законом.

«Статистика свідчить, що люди із числа груп ризику більш схильні до потрапляння у ситуацію торгівлі людьми. Вони погоджуються на ризиковані пропозиції задля високих прибутків. Наш проект має на меті розповісти на що варто звертати увагу при працевлаштуванні, щоб посилити рівень критичного мислення та підвищити обізнаність учасників тренінгів», - говорить Марина Стадник координаторка напрямку протидії торгівлі людьми БО «Від серця до серця».

Для планування навчання було проведено робочу зустріч за участі представників центру занятості, ювенальної превенції та пробації. Фахівці спільно спланували заходи та визначили пріоритетні теми для навчання.

Зауважимо, що минулого року Представництво МОМ в Україні виявило та надало допомогу 1 259 особам, які постраждали від торгівлі людьми з метою трудової та сексуальної експлуатації у 28 країнах, зокрема в Україні. За період з 2000 року по червень 2018 року виявлено 716 постраждалих від торгівлі людьми у віці до 18 років, що складає 5% від усієї кількості постраждалих осіб, яким було надано допомогу.

Захід відбувся в рамках проекту «Підвищення обізнаності вразливого населення щодо безпечної міграції та працевлаштування в Черкаській області» у партнерстві з Агентством ООН з питань міграції за фінансової підтримки Mіністерства закордонних справ Королівства Норвегія, Міністерства міжнародних справ Канади та щедрої підтримки американського народу через проект Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

Про це повідомляють у благодійній організації «Від серця до серця».

реклама

Коментарі  

 
0 #2 ченчик 26.10.2018 08:43
Працювати на польського пана, хай і за більші гроші ніж в Україні, це і значить продати себе цьому пану. А все інше, то красива обгортка.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #1 Узок круг этих поддруг 25.10.2018 23:47
Сильно далеки они от учеников.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100