реклама

реклама

23 жовтня на сесії Черкаської міської ради депутати підтримали петицію про "Переробку сміття" в місті Черкаси. Радіє цьому депутат Артур Акопян. про це він пише в «Фейсбуці».

«Це маленький крок на зустріч виходу із "смітєвої удавки", яку ми маємо не тільки в Черкасах, але по всій державі, ситуації критична і уже зараз потрібно шукати виходи та інвесторів, які зможуть профінансувати побудову заводу по обробці сміття…» – пише депутат.

index

«Нещодавно я повернувся із робочого візиту з міста Відень, Австрія, який організував Bohdan Hawrylyshyn Family Foundation. З командою наших черкащан ми відвідали сміттєспалювальний завод Шпітелау, який є прикладом того, як підприємство може бути не тільки екологічно безпечним, але і при цьому ще обігрівати квартири містян. До того ж, дизайн, який створив австрійський дизайнер Хундерствасер, робить завод візитівкою міста і на сьогодні цей завод знаходиться в топ 10 найвідвідуваніших місць столиці.

Завод може утилізувати 265 000 тонн сміття щорічно. Електроенергію для своїх потреб він виробляє самостійно. Крім цього, він подає тепло в 60000 віденських квартир.

Із залишків спаленого сміття, австрійці навчились робити будівельний матеріал, який продають німцям, оскільки у себе в країні використання матеріалу забороняється», – пише депутат.

реклама

Коментарі  

 
+6 #4 Черкащанин 25.10.2018 21:06
Коли в президента Австрії, який мешкає в Відні зламався службовий автомобіль, то президент три доби їздив на роботу на трамваї. Тому там побудований і працює такий завод. В Черкасах крадії у владі гроші на завод сп...ть , а мусорка в лісі буде існувати ще десятки років.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #3 Дональд Трамп 25.10.2018 20:49
Уже надоело слушать эту ахинею,заварил эту кашу еще алейник,когда понял,что ему крышка,потом подхватил эту говорильню адарыч,сейчас чувствуя провал взялся бандаренко-языки до колен..
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #2 бродяга 25.10.2018 13:20
Ну теперь то совсем ясно почему вывоз и утилизация мусора подорожали !
Рентабельность повышали ! Ну хоть у Акопяна теперь с прибылью будет ОК.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #1 Регіональна Тальнівщина 25.10.2018 13:06
Натякає на те, хто в нас кришує сміттєву мафію
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100