реклама

реклама

25 жовтня вже традиційно Черкаським міським центром зайнятості було проведено масштабний ярмарок вакансій у приміщенні торговельно-розважального центру «Любава».

Участь у заході взяли директор Черкаського міського центру зайнятості Оксана Щербак, фахівці центру, керівники й представники кадрових служб організацій та підприємств міста Черкаси, серед яких: Черкаська дирекція ПАТ «Укрпошта», ТОВ «КТД Холод», ПАТ «Черкаський автобус», Головне Управління Національної поліції у Черкаській області, Черкаська філія ПАТ «Укртелеком», КП «Черкасиелектротранс», КП «ЧЕЛУАШ», ТОВ «Прем’єр Плаза ЛТД», ПРАТ «БМУ-3», ТОВ «Афіша Пріт», КПТМ «Черкаситеплокомуненерго», КЗ «Черкаський обласний центр соціально-психологічної реабілітації дітей», ВП «Черкасиенергоремонт», ТОВ «Металогальва», ТОВ «МГК-Черкаси», КП «Черкасиводоканал», Залізнична станція Черкаси виробничого структурного підрозділу ПАТ «Укрзалізниця», Головний центр підготовки особового складу державної прикордонної служби України імені Генерал-майора Ігоря Момота, ПАТ «Юрія», ТОВ «Черкасихліб ЛТД», ТОВ «ЮС ЛТД» та ін.

44773995_2319061678108394_6371236872949071872_n

Зі вступним словом до присутніх звернулася Оксана Щербак, яка акцентувала увагу на важливості проведення подібних заходів: «Ярмарок вакансій для пошукачів роботи – це шанс знайти роботу в провідних компаніях, унікальна можливість особисто зустрітись з представниками кадрових служб підприємств, а для роботодавців можливість знайти талановитих співробітників. Вже стало гарною традицією, щорічно, проводити такі заходи, тому що вони викликають велику зацікавленість, як зі сторони роботодавців, так і шукачів роботи».

Для пошукачів роботи - це чудова нагода ознайомитись з діяльністю ринкоутворюючих підприємств та установ міста, а також дізнатися про актуальні вакансії та кар'єрні можливості, ознайомитись з умовами праці, рівнем заробітної плати, соціальними пільгами і гарантіями.

Тому, хто активно шукав підходящу роботу і прагнув звірити свої професійні здібності з обраною професійною діяльністю, фахівці центру пропонували пройти профдіагностичне тестування. Також всім бажаючим було надано допомогу під час складання резюме.

Серед запропонованих вакансій можна було знайти безліч цікавих запрошень на роботу. Зокрема, презентовано посади за професіями: мікробіолога, лікаря-психіатра, диригента, інспектора прикордонної служби, дизайнера графічних робіт, юрисконсульта, водія тролейбуса, газозварника, токаря, листоноші, перукаря-модельєра тощо.

Загалом захід відвідали понад 200 пошукачів роботи. Близько 30 осіб отримали направлення на працевлаштування. Профдіагностичне тестування пройшли 12 осіб.

Важливо відмітити те, що масштабність проведеного заходу дала можливість різним категоріям населення зустрітись в одному місці, де було сконцентровано максимум актуальних пропозицій від місцевих роботодавців. Учасники заходу отримали нагоду не лише знайти роботу, а й налагодити корисні ділові зв’язки, а можливо й знайти партнера для реалізації власного цікавого проекту.

Черкаський міський центр зайнятості

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100