реклама

реклама

В Канівському районі на автомобільній дорозі загального користування державного значення Р-10 Канів-Чигирин-Кременчук на ділянці км 23+852, на замовлення Служби автомобільних доріг у Черкаській області, продовжуються роботи із поточного середнього ремонту мосту через річку Рось.

44821279_297353827534026_1448434504615067648_n

Про це інформує прес-служба САД у Черкаській області.

Наразі ремонтні роботи тривають на лівій стороні мосту. Сьогодні було завершено влаштування залізобетонної монолітної плити прогонової будови. Наразі проводяться підготовчі роботи для влаштування шару гідроізоляції.

Лівий проїзд мосту огороджено бетонними блоками для захисту працівників від наїзду автотранспорту. Рух автотранспорту по мосту не перекривався і зараз проводиться по відремонтованому правому проїзду.

Постійний технічний нагляд за якістю проведення ремонтних робіт здійснюють спеціалісти Відділу якості, технічного контролю та нових технологій і Лабораторії з контролю якості Служби автомобільних доріг у Черкаській області та ДП «Дорожній контроль якості».

Під час поточного середнього ремонту мосту через річку Рось на автодорозі Р-10 буде влаштоване нове асфальтобетонне покриття проїзної частини, водовідведення, тротуару, нове бар’єрне та перильне огородження, відремонтовано опори, прогонові споруди, замінено балки, влаштовано тротуари та нанесено дорожню розмітку. Також буде влаштовано нове асфальтобетонне покриття на підходах до шляхопроводу, встановлено нові дорожні знаки. Роботи із поточного середнього ремонту мосту завершаться до кінця цього року. Проведення поточного середнього ремонту мосту через річку Рось фінансується за рахунок коштів митного експерименту.

Служба автомобільних доріг звертає увагу водіїв на те, що на час поточного середнього ремонту мосту через річку Рось на ділянці км 23+852 рух автомобілів ускладнено. САД у Черкаській області рекомендує водіям заздалегідь планувати свій маршрут, враховуючи дану інформацію, та з розумінням поставитися до тимчасових незручностей під час проведення ремонтних робіт.

Служба автодоріг області закликає водіїв - будьте пильними та максимально уважними у місцях проведення дорожніх робіт, дотримуйтесь вимог Правил дорожнього руху, звертайте увагу на попереджувальні знаки. Дбайте про власну безпеку та безпеку інших!

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100