реклама

реклама

Географічний центр України, в Шполянську ОТГ, в КЗ"Шполянський центр науково-технічної творчості учнівської молоді" завітали гості з різних куточків області на обласний семінар-практикум директорів закладів позашкільної освіти на тему "Основні тенденції розвитку закладів позашкільної освіти в умовах реформування освіти".

З самого ранку радо зустрічали гостей, яким вручили на пам'ять значки «Шполянська ОТГ-серце України», буклети та листівки про Шполу і Шполянську ОТГ.

44836573_2266253523653962_2899902776559534080_n

За народними традиціями начальник відділу освіти у справах сім’ї, молоді та спорту Шполянської міської об`єднаної територіальної громади І.І.Каландирець вручила запашний коровай з написом «Вітаємо у Шполі» директору Комунального закладу "Черкаський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді Черкаської обласної ради П.В.Торбі. З вітальним словом до учасників семінару-практикуму звернулись Торба П.В., Каландирець І.І., Різник О.С., Усик Л.О..Струк Л.М., Бондаренко Л.В.

Згідно програми семінару, Торба П.В. ознайомив присутніх з результатами участі закладів позашкільної освіти області в масових заходах з технічної творчості у 2017-2018 навчальному році. Нагородив переможців, серед яких і директор нашого закладу Усик Л.О., ознайомив з мережею гуртків науково-технічного напряму в області, заходів щодо перспектив її збереження та розвитку.

І.І.Каландирець ознайомила з діяльністю закладів освіти в умовах децентралізації на прикладі Шполянської міської об`єднаної територіальної громади.

Особливо цікавою була презентація діяльності комунального закладу "Шполянський центр науково-технічної творчості учнівської молоді" Шполянської міської ради об`єднаної територіальної громади від директора Усик Л.О., активне обговорення, змістовні запитання і не менш ґрунтовні відповіді. Лілія Олександрівна провела екскурсію по навчальних лабораторіях закладу, також присутні побували у гостях і в КЗ»Шполянський ЦДЮТ»(директор Л.В.Бондаренко) Курінна З.С., керівник гуртків, провела майстер-клас з виготовлення патріотичного вареника з полімерної глини, а по закінченні для всіх присутніх Коломійчук Т.А., вчитель географії Шполянської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1 провела цікаву краєзнавчу екскурсію по нашому місту, гості відвідали маєток Абази, зробили фото на згадку в самісінькому географічному центрі України. А по закінченню дня всі гості отримали на згадку сувеніри "Підкова на щастя" і антистрес, які для них виготовили наші вихованці.

Звіт про наступні дні семінару ТУТ

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100