реклама
Sucurity Police

реклама

20 жовтня завершився «Тур лідера» народного депутата України Валентина Ничипоренка. В ході цієї щорічної акції народний обранець зустрічається із жителями усіх 110 населених пунктів свого виборчого округу (Жашківський, Маньківський, Лисянський, Звенигородський, частина Тальнівсткого району та м. Ватутіне), запевняють у Жашківській ОТГ.

Під час зібрання у Жашкові у першу чергу Валентин Миколайович прозвітував про свою законотворчу діяльність.

dabf3ef0be687d58bcc179bda10733d4

«Я подав законопроект про призначення аудиту щодо обґрунтованості комунальних тарифів. На сьогодні, я вважаю, це одне із найактуальніших питань для пересічних українців. Та цей документ чомусь не розглядають… Один із законопроектів стосується того, щоб урядовці і депутати отримували заробітну плату, згідно своїх окладів. Бо бачите, які виписують собі надбавки, премії – іноді по 40 млн.доларів. Також не хочуть розглядати цей законопроект. Є низка моїх законопроектів, спрямованих на соціальний захист населення. А ще в 2014 році я подав законопроект, відповідно до якого депутати мали б бути відкомандировані до бойових частин, які знаходяться на лінії зіткнення – щоб вони усвідомили, що таке війна. Також не розглядають такий проект…» - наголосив народний обранець.

Під час заходу відбулась жвава дискусія-діалог у форматі запитання – відповідь із присутніми у залі. Питання, які піднімалися під час зустрічі, стосувались найбільш актуальних тем сьогодення: корупції, зняття депутатської недоторканості, тарифів, стану доріг, медичної і освітньої галузей, майбутніх президентських виборів.

До слова, в цьому році завдяки сприянню народного обранця з державної казни на благоустрій в Жашківській ОТГ було виділено більше 10 млн.грн.

реклама

Коментарі  

 
+2 #2 дааа 30.10.2018 08:19
Чуть помедленнее кони,
Чуть помедленнее,
Не указчики вам кнут и плеть.
Но что-то кони мне попались
Привередливые,
И дожить не успел,
Мне допеть не успеть.
Я коней напою, я куплет допою,
Хоть немного ещё постою на краю.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 007 30.10.2018 08:15
Найбільший прогульщик засідань Верховної Ради. Скоро вибори і знову вішання лапші на вуха виборців.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100