реклама

реклама

Новації в закладах професійної освіти впроваджують на Черкащині. Цьогоріч тут відкриють 6 сучасних навчально-практичних центрів. Про це сказав голова Черкаської облдержадміністрації Юрій Ткаченко під час робочої поїздки до Канева, інформують в ОДА.

3-11

На базі ДНЗ «Канівське вище професійне училище» відкрили один із таких центрів. Спеціалізується він на зварювальних технологіях. На створення всіх необхідних умов у цьому центрі з обласного бюджету спрямували понад 2,7 млн грн.

– Я часто зустрічаюся з підприємцями й інвесторами, – зауважив голова Черкаської ОДА Юрій Ткаченко. – І знаю, наскільки в них великий попит на фахівців, зокрема, робітничих професій. І нашу команду не влаштовувала ситуація, коли попит, на жаль, якісно не відповідав пропозиції. Тому після того, як ми розпочали інноваційні програми у школах, взялися за заклади професійної освіти. Потребу в їхній модернізації мені також озвучили освітяни під час однієї з конференцій. Отож у межах пілотного проекту ми спрямували значний бюджетний ресурс на впровадження інноваційних виробничих технологій і модернізацію їхньої матеріально-технічної бази. Дякую за підтримку цієї ініціативи депутатам обласної ради.

Окрім того, в межах пілотного проекту, у 12 закладах професійної освіти оновлено кабінети фізики, хімії та біології. Також два заклади вже отримали інтерактивні мультимедійні комплекси.

Нагадаємо, в області підготовку робітничих кадрів для різних галузей економіки здійснюють 22 державних заклади професійної (професійно-технічної) освіти, підпорядкованих Міністерству освіти і науки України.

1-11

реклама

Коментарі  

 
+3 #4 Реаліст 01.11.2018 12:58
Цитую Дональд Трамп:
Ткаченко уволенный или как ?

"ІЛІ КАК" :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #3 Дональд Трамп 01.11.2018 09:25
Ткаченко уволенный или как ?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #2 Люди 31.10.2018 19:53
Чому до цього часу не відремонотована дорога Н-16 Золотоноша-Черкаси-Сміла-Умань, яка представляє реальну небезпеку для учасників дорожнього руху?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 Гроші 31.10.2018 16:29
"Цьогоріч відкриють 6 сучасних навчально-практичних центрів." Краще б довели до ладу ті що є, а не розпилювали кошти.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100