реклама

реклама

Аграрна партія України прийняла активну участь в акції "Віче за виборчу реформу", що відбувалось у місті Києві. Учасники мітингу від Аграрної партії представили позицію майже 5000 депутатів місцевих рад та всіх обласних партійних організації із усіх регіонів України – підтримали ухвалення нового Виборчого кодексу, що передбачає проведення парламентських виборів за пропорційною системою з відкритими регіональними списками.

IMG_8523
«Це чергове зібрання української громадськості, як нагадування для влади про обіцянку депутатів змінити виборче законодавство і перейти на відкриті списки.  Тому ми відстоюємо права наших виборців для гідного волевиявлення і відповідального обрання тих, які будуть відстоювати права кожного жителя країни», - зазначив Голова Аграрної партії України Юрій Крутько.

IMG_8524

Представники Аграрної партії України переконані, що суспільство уже давно зрозуміло, що мажоритарна система в українських реаліях - тупиковий шлях. І всій державі потрібне якісне перезавантаження Верховної Ради України. І саме ухвалення нового Виборчого кодексу, що передбачає проведення парламентських виборів за відкритими партійними списками - можливість змінити нашу країну. Тому, учасники мітингу вимагали прийняття у другому читанні проекту Виборчого кодексу (№3112-1).

IMG_8522

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100