реклама

реклама

Люди з добрим серцем. Саме так називають фахівців соціальної сфери. І щорічно в першу неділю листопада вони відзначають своє професійне свято. А напередодні в обласному центрі в Будинку культури ім. І. Кулика вітали соцпрацівників Черкащини. Сюди прибув і перший заступник голови ОДА Віталій Коваль. Тут він привітав фахівців галузі, а також вручив державні й обласні відзнаки.

DSC00081

– Сфера соціального захисту – поміж найбільш важливих в державній та регіональній політиці, – сказав перший заступник, звернувшись до присутніх у залі. – І саме на вас нині колосальна відповідальність – вчасно надати якісну, кваліфіковану допомогу всім, хто в силу різних причин опинився в складних життєвих обставинах. Ми живемо нині в нелегкий період, зокрема в час, коли на Сході країни точаться бойові дії. Відтак маємо дуже багато зобов’язань та завдань, зокрема й у межах реалізації державних реформ. Поміж першочергових і реформа децентралізації, ініційована Президентом України. Й сьогодні наш спільний обов’язок донести до новообраних керівників громад важливість питань соціального захисту.

DSC0002

Віталій Володимирович висловив вдячність всім працівникам соцсфери, зокрема, й за постійну підтримку бійців на Сході, а також від імені голови ОДА Юрія Ткаченка побажав міцних сил, наснаги, терпіння й віри.

DSC0023

Соціальних працівників привітав також директор Департаменту соціального захисту Руслан Чикало та вручив соцпрацівникам почесні нагороди.

DSC0043

Зауважимо, нині в соціальній сфері області працює більше 5 тисяч осіб. У структурі функціонує понад 2 тисячі територіальних центрів, близько 2 тисяч інтернатних закладів, також більше тисячі структурних підрозділів з питань соціального захисту райдержадміністрацій та міських рад. За період 4 років на допомогу громадянам Черкащини в межах соціальних проектів залучили більше 20 млн грн.

Про це повідомляє прес-служба ОДА.

реклама

Коментарі  

 
+2 #2 Киса 03.11.2018 01:39
За чей счёт праздник?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 Понятне дєло! 02.11.2018 20:23
Віталька новий спінжак прикупив? ;-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100