реклама
Sucurity Police

реклама

Кримінальні провадження, розпочаті проти міського голови Черкас Анатолія Бондаренка за зловживання владою і перешкоджання роботі депутатів, сам мер вважає політичним замовленням із Києва.

Бондаренко6

Про це Анатолій Васильович заявив під час відеоінтерв’ю виданню «Вичерпно».

– Я думаю, що кожна людина (коментуючи кримінальне провадження проти неї, – ред.) скаже, що вона не винна, і її вину має встановлювати суд. Я знав, що правоохоронці працюють, виконуючи команду з Києва, з Адміністрації Президента, зокрема, відсторонити напередодні виборів опозиційного міського голову, щоб сфальсифікувати вибори 2019 року, – зазначив пан Бондаренко.

Отже, на його переконання, відкриття кримінальних проваджень політично вмотивоване.

– Спочатку прокурор виступав у «Фейсбуці» як людина, котра сухо виконує закони. Проте після виступів генерального прокурора, який спочатку пообіцяв побороти в нашому місці бригаду «Торпеди», але спочатку вирішив побороти тут опозиційного міського голову, я вважаю, що це – чиста політика. Тому що ті звинувачення, які вони мені сьогодні інкримінують, стосуються подій, яким уже декілька років. Приміром, «зловживання владою», в якому звинувачують мене, відбувалося рік чи півтора тому по договору, який підписував (попередній мер, – ред.) Сергій Олегович Одарич.

За словами міського голови, кілька місяців тому прокурор області Сергій Овчаренко сказав самому Бондаренкові та нардепу Олександрі Кужель, що не вбачає в цій ситуації жодного складу злочину.

– Я йому тоді подякував за об’єктивну позицію, – додав Бондаренко.

Проте незабаром прокурор чомусь змінив свою позицію.

– Я вам відверто скажу, що відбулося. Давайте чесно скажемо: прокурора області викликали в Генеральну прокуратуру і сказали: «Протягом двох днів – або у мера буде підозра, або ти не прокурор». Сьогодні про це говорить вся обласна прокуратура, – додав Бондаренко.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+11 #7 Проникся. 04.11.2018 16:17
Толя,відповідай на конкретні питання прокурорам, а не посилайся на політику. Ти в політиці ще більший барига ніж в житті.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+17 #6 ХМ 03.11.2018 12:21
І ділянки на родичів ти не мутив???))) теж політика??
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #5 єрунда 02.11.2018 22:03
Каасю натовкли пику-ото політика.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+18 #4 Дональд Трамп 02.11.2018 18:48
Жители Лысянки четыре года назад предупреждали черкащан,что голосуя за бондаренко допускают ошибку-не радуйтесь,что поменяли мэра-впереди плакать будете.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+29 #3 вождь 02.11.2018 15:18
Якщо такий невинуватий-то навпаки повинен бути зацікавлений в тому щоб справа якнайшвидше попала до суду і там відстоювати свою правоту, а не закритись у "політичному мерсі" брата, якого немає в декларації і показувати факи і дулі прокурору. :cry:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+26 #2 Очерет 02.11.2018 15:15
Бреше і не червоніє
:-x
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+26 #1 Іван Сергійович Лучко 02.11.2018 15:07
ви подивіться яку він плитку (а плитка то з його заводу) кладе . вже розсипається !!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100