реклама

реклама

units_20170802_142823_1501673303 З 5 по 9 листопада 2018 року на базі Головного центру підготовки особового складу Державної прикордонної служби України імені генерал-майора Ігоря Момота відбудеться турнір серед підрозділів швидкого реагування Державної прикордонної служби України.

У турнірі візьмуть участь 16 команд, понад 80 військовослужбовців мобільних підрозділів з усіх органів та підрозділів прикордонного відомства. Відмітимо, що турнір присвячений пам’яті Василя Полякова.

Під час змагань учасники долатимуть бігові дистанції та виконуватимуть вправи з кроссфіту, зі стрільби з місця на влучність зі зміною магазину, у русі та зі зміною магазина спареними пострілами. Також окремою вправою  один із учасників команди буде надавати медичну допомогу по алгоритму MARCH умовно-пораненому, а його товариші водночас організовуватимуть кругову оборону. Після чого всі разом здійснюватимуть евакуацію.

Такі змагання дозволять здійснити обмін професійним досвідом між підрозділами швидкого реагування Державної прикордонної служби України, сприяти подальшому зростанню професійної майстерності військовослужбовців відомства.

Місце проведення: Головний центр підготовки особового складу   Державної прикордонної служби України імені генерал-майора Ігоря Момота (селище Оршанець).

Початок заходів:

5 листопада – відкриття змагань, доведення програми проведення змагань.

6 листопада – тактична медицина, кроссфіт (виконання двох вправ кроссфіту).

7 листопада – виконання вогневих задач (виконання двох комплексних вправ практичної стрільби з пістолета та автомата).

8 листопада – військова топографія (Здійснення маршу та орієнтування на місцевості. Дистанція маршу – до 5 км).

9 листопада – підведення підсумків змагань, нагородження переможців.

Про це повідомляє прес-служба Головного центру підготовки особового складу Державної прикордонної служби України імені генерал-майора Ігоря Момота.

реклама

Коментарі  

 
+4 #2 ? 05.11.2018 13:23
Десь потім можна буде подивитися відео навчань?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #1 Реаліст 05.11.2018 12:08
Американці допомогли зробить у Оршанці шикарний полігон для спецназу. Добре, що маємо реальну допомогу Заходу - шкода тільки, що покищо це в основному не озброєння, а технології й системи. Але найголовніше - це Український Воїн, який навіть в радянській армії вважався найсильнішим, а зараз кожного разу вражає НАТОвців на спільних навчаннях.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100