реклама

реклама

Кількість укладених декларацій із сімейними лікарями та педіатрами нині досягла 155 тисяч. Про це під час наради в мерії повідомив директор департаменту охорони здоров’я та медичних послуг Олег Стадник.

image.php На його думку, це цілком хороші для Черкас результати шести місяців приписної кампанії, утім, ще не всі жителі обрали лікаря й підписали з ним угоду.

– Електронну картку пацієнта, яка функціонує понад півтора роки, мають 230 тисяч черкащан, – розповідає Олег Михайлович. – Це свідчить про те, що ми ще маємо значну кількість людей, які прийшли, зареєструвалися, але досі не уклали декларації з сімейним лікарем.

За його словами, щодня угоди підписує близько 600 – 700 жителів Черкас.

Нагадаємо, приписна кампанія триватиме до 1 січня 2019 року.

Від липня цього року дохід лікарів первинної ланки – терапевтів, сімейних лікарів, педіатрів – залежатиме від кількості декларацій, які з ними уклали пацієнти (тобто від кількості пацієнтів, яких вони будуть обслуговувати).

Пацієнти, які не оберуть собі сімейного лікаря та не підпишуть з ним декларацію, будуть сплачувати за медичні послуги на первинному рівні власним коштом.

Про це повідомляє сайт Черкаської міської ради.

реклама

Коментарі  

 
0 #6 Роман 08.11.2018 01:07
Цитую Я черкащанин:
Романе, треба нічого не робити, сидіти, бурчати, чекати, коли за тебе всі проблеми вирішить хтось інший - міністерство, Супрун, Великий Брат, ще хтось.

От не треба перекручувати мої слова. Я хіба казав, що "треба нічого не робити, сидіти, бурчати, чекати..."? Я казав лише, що мені за мої гроші (більша частина бюджету, як виявляється, це податки фізосіб, якщо може Ви не знали) створили купу проблем, начебто намагаючись вирішити іншу купу проблем, та ще й кажуть, що тепер я повинен буду додатково щось оплачувати, якщо з якоїсь причини (причиною, як завжди, ніхто цікавитися не буде) я не підписав декларацію. До речі, для пана, що відповідав мені навіть не вказавши імені: а Ви знаєте, що пані Супрун отримуючи українське громадянство не відмовилася від штатівського? Так, законодавство цього не вимагає прямо, але й не передбачає подвійного громадянства. Наче й не порушує нічого, але з іншого боку, від штатівського ж не відмовилася...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #5 відповідь Роману 07.11.2018 09:50
Романе, Ваша думка - це лише ВАША думка.І не приписуйте собі слово "ми". :-* :-*
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #4 Я черкащанин 07.11.2018 00:59
Цитую Роман:
«Пацієнти, які не оберуть собі сімейного лікаря та не підпишуть з ним декларацію, будуть сплачувати за медичні послуги на первинному рівні власним коштом.» - то що, з таких і податок менший братимуть? Бо виходить якась дурня - дискримінація за ознакою підписання якоїсь "декларації" (хто і що декларує - толком ніхто не признається). І це виходить пряме порушення Конституції? І що робити, якщо у лікарнях у найближчій досяжності всі лікарі вже "напідписували" по максимуму, і вільних немає? Кажуть, мовляв, чекайте, може після навчання якийсь молодий дурень приїде в Черкаси педіатром (прошу не ображатися, цитата у моїй інтертріпації) Я розумію, пані Супрун у Києві від цих проблем якось ні холодно, ............

Романе, треба нічого не робити, сидіти, бурчати, чекати, коли за тебе всі проблеми вирішить хтось інший - міністерство, Супрун, Великий Брат, ще хтось.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #3 Роман 06.11.2018 22:12
«Пацієнти, які не оберуть собі сімейного лікаря та не підпишуть з ним декларацію, будуть сплачувати за медичні послуги на первинному рівні власним коштом.» - то що, з таких і податок менший братимуть? Бо виходить якась дурня - дискримінація за ознакою підписання якоїсь "декларації" (хто і що декларує - толком ніхто не признається). І це виходить пряме порушення Конституції? І що робити, якщо у лікарнях у найближчій досяжності всі лікарі вже "напідписували" по максимуму, і вільних немає? Кажуть, мовляв, чекайте, може після навчання якийсь молодий дурень приїде в Черкаси педіатром (прошу не ображатися, цитата у моїй інтертріпації) Я розумію, пані Супрун у Києві від цих проблем якось ні холодно, ні жарко - вона ж свою міністерську зарплату отримує незалежно від стану охорони здоров'я в державі. І не відповідатиме ні за що - в разі проблем спокійнесенько поїде собі на батьківщину, а ми тут будемо розгрібати її "реформи".
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #2 ченчик 06.11.2018 18:52
Деякі лікарі піписали максимальну кількість декларацій, а дехто- сотні. Честь і хвала першим, але як вони якісно обслужать всіх пацієнтів? Чи все таки краще записатись, до молодого лікаря, який має пару сотень декларацій? Тут багато питань виникає і щось Супрун на ці теми відмовчується.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #1 иван 06.11.2018 14:09
И какой толк?А почему на дом не ходят?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100