реклама

реклама

Вже кілька тижнів у центрі міста тривають ремонтні роботи поблизу міського будинку культури (МБК). Деяких мешканців міста це здивувало – ще не вщух скандал з приводу перегородок у туалеті МБК, на які не вистачило грошей, аж ось поблизу будинку культури почався новий дороговартісний ремонт.

2018-11-05-фасад

Також містом пішли чутки, що то нібито будують танцювальну площадку або нове кафе чи генделик.

Щоб розвіяти плітки і внести ясність, ми поспілкувалися з директором МБК Анатолієм Шулежком. Він розповів для сайту Сміла.ua, що роботи біля будинку культури – це капітальний ремонт фасаду. Вартість ремонтних робіт 1 млн 664 тис.грн. Ремонт робиться за кошти із ДФРР, які допомагав вибити народний депутат Сергій Рудик.

В МБК ремонт туалету і ремонт фасаду робляться за кошти з різних бюджетів, з міського і державного, тому ніякі перекидки грошей робити не можна.

Реконструкцію МБК здійснюють смілянські підрядники. Щодня хід робіт контролюють різні організації, - говорить Анатолій Іванович.

2018-11-05-фасад1

«Вигляд будинку культури має бути гарним і солідним. Буде яскрава підсвітка, лавки для відпочинку, плитка, граніт. У нас є ескізи фасаду, це буде сучасний і привабливий центр культури, - розповів Анатолій Шулежко. – Реконструкція МБК повинна проходити у три етапи: перший – ми зробили скляну поверхню фасаду, другий етап – ремонт фасаду і підходу до МБК, третій етап – утеплення фасаду. Вже майже завершено перші два етапи. Потім займатимемось ремонтом всередині приміщення».

2018-11-05-фасад2

реклама

Коментарі  

 
+2 #1 наталія 07.11.2018 14:20
тепер стає зрозуміло навіщо проводився моніторинг діяльності бібліотек м.Сміла працівникам яких не вистачає коштів на зарплату і які в своїх приміщеннях проводять ремонти за свої кошти хоч і заробляють на свій розвиток шляхом вигравання в грантових проектах.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100