реклама

реклама

Правопорушник, який назвав себе «контуженим на всю голову» поскаржився на дії патрульних до Черкаської прокуратури. Наразі там перевіряють інформацію про інцидент: коли саме він стався і власне чим завершився.

Без імені Про це повідомляють у патрульній поліції Черкащини.

Відео, наведене нижче, відзнято службовими камерами 6 жовтня.

Того дня, опівночі, на вулиці Чигиринській патрульні помітили авто, яке рухалось з технічною несправністю.

Поліціянти мали на меті зупинити кермувальника для перевірки, але він вперто не помічав спецмаяки і вже припаркувався біля свого двору по вулиці Надпільній.

Під час встановлення особи громадянина та обставин події чоловік поводив себе зухвало, агресивно, не виконував законні вимоги інспекторів й чинив опір. А також намагався вдарити поліцейського.

Щоб припинити його незаконні дії, а також для забезпечення особистої безпеки правоохоронці застосували до правопорушника заходи фізичного впливу, однак той зумів вирватися.

Коли ж на місце події прибув ще один екіпаж, чоловік погодився з правопорушенням і відмовився від медичної допомоги, бо скарг не мав, і таки отримав постанову за ч.1 ст. 126 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким транспортним засобом або не пред’явила їх для перевірки).

Також, вже опісля інциденту, чоловік почав заявляти, що є учасником бойових дій, має інвалідність і хвору 7-річну дитину, яка на першу годину ночі була вдома сама.

Вже за два тижні громадянин заявив до прокуратури про побиття.

Зараз дії, пов'язані з активним опором працівникам поліції, також перевіряють слідчі Черкаського відділу поліції.

реклама

Коментарі  

 
-1 #1 Петро Бампер 07.11.2018 12:19
Нехай він винен, на відео чітко чутно, як патрульні вербально дратують і провокують людину, і просто чекають на агресивність людини, це девіантна поведінка працівника, в результаті маємо застосування сили і інші методи спілкування з порушником, коли людина після таких працівників скаржиться на їх дії, знову та ж сама ситуація - відео неповне, пошматоване, та дурному зрозуміло, щось тут мутно. То може зразу застосовувати силові методи, нащо витрачати час! Дали тирки, вручили бумажку, спитали мож викликати швидку? Поїхали далі! Кінець історії. Розбірки. Кінець.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100