реклама

реклама

Зранку під приміщенням черкаського телеканалу «Антена» зібралися представники громадськості та політичних партій ВО «Батьківщина» і Національний Корпус, а також журналісти. Вони прийшли підтримати телеканал на заклик директора Валерія Воротника. Він сповістив, що у приміщення редакції намагаються увірватися представники силових структур.

1-1-708x445

Про це повідомляє видання «Про головне».

Слідча черкаського відділу поліції, яка стверджувала, що діє в межах кримінального провадження і ухвали суду, повідомила, що має зайти у приміщення редакції для проведення огляду і вилучення документів. Та їй це не вдалося.

– Поліція під вигаданим приводом, а саме, рішенням суду 2012 року, яке вже давно було оскаржене і втратило чинність, про розірвання договору оренди, намагалася вдертись до приміщення єдиного в місті опозиційного телеканалу. Як виявилось, окрім рішення суду, у них була заява місцевого депутата БПП, Радуцького, – зазначив журналіст «Антени» і керівник Нацкорпусу Дмитро Кухарчук.

– Ми бачимо шалений тиск на свободу слова, який відбувається в місті Черкаси представниками партії БПП, яка спільно з поліцією намагається захопити приміщення незалежної телекомпанії, – зазначив громадський активіст, «батьківщинівець» Вадим Баранцов, який прийшов підтримати журналістів.

На місце прибув міський голова Черкас Анатолій Бондаренко. Він намагався врегулювати ситуацію у конструктивній площині. Мер повідомив, що Черкаська міська рада в змозі самостійно розібратися у ситуації, яка склалася з орендою приміщення телеканалу. За його словами, вже створена комісія, яка займається службовим розслідуванням цього питання.

– На мою думку, сьогоднішня ситуація носить суто політичний характер. Я просив би представників правоохоронних органів не ставати інструментами у політичний боротьбі, – зазначив Анатолій Бондаренко.

Про політичне переслідування телеканалу заявив і директор «Антени» Валерій Воротник. Він викликав патрульну поліцію, щоб написати заяву про незаконні, на його думку, дії правоохоронців і перешкоджання журналістській діяльності.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+2 #5 Кіно 07.11.2018 11:32
А як же та симпатична дівчина намагалась ''вдертись'' до приміщення???))) Налякала 'мусчін' основатєльно!)) )
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #4 справедливий 07.11.2018 10:16
Так, це ж захват на чолі з .... Кухарчуком.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #3 Просто 07.11.2018 06:38
теперь видно всю гоп компанию.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+25 #2 вождь 06.11.2018 16:52
Та що ж ви такі всі опозиційні стаєте, коли гроші потрібно платити (за оренду приміщення де знаходиться антена?) Був янукович були в опозиції, прийшли рідні майданівці знову опозиція. То хто ж тоді ваші? І де Булатецький він же наче головна опозиція, а тут його немає. І до чого тут Радуцький. Черкаси, як завжди смішать людей. Ідіть справою займіться опозиціонери :-x
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #1 Що це було? 06.11.2018 16:35
Хтось дурний дає Толіку Бондаренку козир у руки?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100