реклама

реклама

Заступник міського голови Черкас Юрій Ботнар прокоментував закиди прокурора області Сергія Овчаренка в тому, що він «лобіює» виділення в елітному мікрорайоні Соснівка ділянки для свого батька.

Ботнар3

– Прокурор-політик звинуватив мене в тому, що я лобіюю. Я хочу підкреслити: жодного разу нікого не просив і не проситиму ані знайти цю ділянку, ані голосувати за цю ділянку ані на земельній комісії, ані на сесії міської ради, – наголосив Юрій Ботнар у відеоінтерв'ю виданню "Вичерпно". – Андрій Федорович Ботнар, учасник українсько-московської війни, має право (на отримання ділянки, – ред.), як і всі учасники московсько-української війни, які також мають на це право. І я сподіваюся, що вони зможуть це право реалізувати.

У відповідь на уточнювальне зауваження журналістки, що йдеться не про саме право на отримання ділянки, а про місце, де розташована саме ця ділянка, тобто достатньо елітний район, Юрій Андрійович зауважив, що не може сказати, елітний район Соснівка чи ні.

– Він елітний, очевидно, тільки через сусідів. І пан прокурор-політик мав ми знати, що в разі, якщо депутати дійсно проголосують за виділення цієї ділянки, сусідом за дві ділянки буде прокурор Кончин (ділянка оформлена на його доньку). Принаймні коли я був депутатом міськради в 2014-2015 роках, Кончини зверталися щодо збільшення своєї ділянки ще на 5 соток. Тоді депутати їм відмовляли. Очевидно, що прокурор-політик знає, що там є цікаві ділянки. Мабуть, хоче ділянку для ще одного прокурора, – припустив Юрій Ботнар.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+10 #15 тому що 07.11.2018 10:55
ВО "Свобода" действует по заказу своих хозяев в России. Об этом заявил сегодня глава МВД Украины Арсен Аваков на брифинге в Черкассах.(архив)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #14 !!!! 07.11.2018 10:34
Цитую ???:
ТВІЙ БАТЬКО - НЕ ЧЕРКАЩАНИН І МАВ БИ "РЕАЛІЗУВАТИ ПРАВА НА ДІЛЯНКУ" У РАЙЦЕНТРІ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ. І ти це добре знаєш, Юрко!
Скажи краще, чи отримав ти сам посвідчення УБД за свій єдиний виїзд у Піски на тиждень селфі-паті?

Це вони дорвалися усього до посади заступника обласного центру. А що буде, коли вони влізуть до Ради та Міністерств. Свободівець-Швайка аграрний міністр 2014 року усього за рік стоко бабла намолотив, що вже три роки палець о палець не стука та розкатує на Бентлі та мотобайках.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #13 СУ 07.11.2018 10:26
Але синок при владi не вказав за кого в цiй вiйнi приймав участь Його предок?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #12 бульба 07.11.2018 07:22
Хлопчику, а по скiльки газ був, поки три разом з побратимами в краiнi не нагадив?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #11 бульба 07.11.2018 07:20
ауки це дві різні війни, і не факт, що учасники однієї мають такі самі права, як і другої. Принаймні, з точки зору логіки. Це елементарна логіч
на помилка, про яку розповідають всім студентам, хто логіку вивчає. Пан Юрій же наче має вищу освіту, мав вивчати основи логіки. Мабуть, прогуляв саме ті заняття, коли про це говорили... Крім того, Вікіпедія пише, що «Московсько-украї́нська війна (Козацько-московська війна) — збройний конфлікт, що тривав з 21 вересня 1658 року по 17 жовтня 1659 року, між Гетьманщиною, на чолі з гетьманом Іваном Виговським, та Московським царством.» Пан агроном є видатний історик?
Який там агроном? Куплений диплом заочника то не освiта.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #10 бульба 07.11.2018 07:15
А куди моэму баиьку прийти за земельною дiлянкою в Черкасах?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+23 #9 007 06.11.2018 22:06
В місті учасники бойових дій стають у чергу на отримання земельної ділянки. Чому люди місцеві повинні бути в 3000 черзі, а татусь держикорита повинен пролізти через голови черкащан і отримати ласу ділянку? Яблуко від яблуні далеко не падає.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #8 Роман 06.11.2018 21:58
Щось у пана заступника міського голови з логікою: "учасник українсько-московської війни, має право (на отримання ділянки, – ред.), як і всі учасники московсько-української війни". Вже б визначився, хто там де і з ким воював. Наскільки я розумію (історики, агов! виправте, якщо я помиляюся) "українсько-московська війна" і "московсько-українська війна" - з точки зору історичної науки це дві різні війни, і не факт, що учасники однієї мають такі самі права, як і другої. Принаймні, з точки зору логіки. Це елементарна логічна помилка, про яку розповідають всім студентам, хто логіку вивчає. Пан Юрій же наче має вищу освіту, мав вивчати основи логіки. Мабуть, прогуляв саме ті заняття, коли про це говорили... Крім того, Вікіпедія пише, що «Московсько-украї́нська війна (Козацько-московська війна) — збройний конфлікт, що тривав з 21 вересня 1658 року по 17 жовтня 1659 року, між Гетьманщиною, на чолі з гетьманом Іваном Виговським, та Московським царством.» Пан агроном є видатний історик?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+22 #7 Черкасчанин 06.11.2018 21:06
Няша.Врет и не заикается.Политик Будущего.(Не дай бог)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+27 #6 Мікроскоп 06.11.2018 20:56
який срам мати такого горе-заступника наполенчика!вон о уявило себе вершителем доль людей,а ми терпимо...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100