реклама

реклама

"У 22 роки Роб Ваграмов, син моєї подруги-черкащанки Ані Ваграмової, став наймолодшим депутатом Канади. А от нині 26-річного Роберта Ваграмова ми вітаємо з посадою мера його рідного міста Порт-Муді, що поряд із Ванкувером", – повідомила на своїй сторінці у Facebook Наталя Заболотна, передає "Сміла.ua".

20181106mer

За її словами, хлопець із родини емігрантів (мама з Черкас, а батько – з Тбілісі) підкорив своїх виборців, що втомилися від загроз забудови узбережжя океану та вирубки тисячолітніх лісів і парків, чесністю й принциповою позицією щодо збереження екології регіону.

"Канадців неможливо підкупити ані доларом, ані гречкою. Вони розуміють, чого вартує власне майбутнє й майбутнє їхніх дітей. Я в захваті від Канади, її мудрого устрою, країни можливостей, де працюють соціальні ліфти. І не важливо, які статки у твоїх батьків, якщо ти маєш голову, натхнення, працездатність – ти матимеш успіх в реалізації найамбітніших задумів",– наголошує пані Наталя.

Вона каже, що черкащанка Анна Ваграмова – мама юного канадського мера, за три тижні до виборів, гостювала у неї вдома й говорила, що син робить усе сам, з командою однодумців. Вже після виборів вона сказала, що вони з чоловіком були шоковані ораторськими здібностями сина та впевненістю його як досвідченого політика під час дебатів.

"От така проста черкаська родина. В 15 років їхня молодша донька Саша стала двократною чемпіонкою Канади з тенісу. На які вершини доля закине Роба Ваграмова за 5 -15 політичних років – можна лише здогадуватися. Головне, що все це можливо, все це в його руках. І я хочу, аби наша країна, як і Канада, була країною можливостей", – підсумовує Наталя Заболотна.

реклама

Коментарі  

 
0 #5 НЕ МЕР 08.11.2018 10:01
"Канадців неможливо підкупити ані доларом, ані гречкою"
можна,можна ,гречкою це занадто,а от зеленим дуже просто.
А чого це укри так люблять грузинiв,це на генетичному рiвнi?
"Согласно чёрному списку Всемирного Банка за 2017 год, Канада находится на первом месте по количеству компаний, замешанных в коррупции (в основном это подкуп представителей иностранных государств)."
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #4 Гроші 08.11.2018 01:03
Мораль для молоді проста: якщо хочете мати можливості - їдьте до Канади. Там працюють соціальні ліфти. І не важливо, які статки - відкриті всі можливості. Тут лише загрузнете у дріб'язкових чварах з горлохватами навколо назв вулиць, прапорів, мови, томоса і нічого путнього не зробите у своєму житті.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #3 Роман 07.11.2018 20:56
Айм со сорі і прошу пардону, вибачайте за іноземну, але яка в біса це "От така проста черкаська родина"? Це вже давно канадійська родина! Ви ж от пишете: "родина емігрантів". І подумайте, молодий чоловік зробив політичну кар'єру в Канаді (депутат, мер), "молодша донька Саша стала двократною чемпіонкою Канади з тенісу"... Все! До України вони хіба може на екскурсію по рідних місцях матері приїдуть. Чи це такий собі тонкий натяк, мовляв, дУрні, кидайте цю богами забуту країну та їдьте деінде (до Канади, наприклад), там ваші таланти прийдуться до двору?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #2 Сотник 07.11.2018 16:30
Бондаренку на замітку!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #1 Dirty Harry 07.11.2018 14:21
"син моєї подруги" ;-) :D
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100