реклама

реклама

П’яний 38-річний черкащанин у серпні побив поліцейського ломом прямо в приміщенні поліції, за що тепер може сісти на 5 років.

41_main Про це повідомила Черкаська місцева прокуратура.

Під процесуальним керівництвом Черкаської місцевої прокуратури завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених: ч. 1 ст. 345 КК України (погроза вбивством щодо працівника правоохоронного органу, у зв’язку з виконанням цим працівником службових обов’язків) та ч. 2 ст. 345 КК України (умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу легкої тяжкості тілесних ушкоджень у зв’язку з виконанням цим працівником службових обов’язків).

Досудовим розслідуванням встановлено, що 38-річний черкащанин, у серпні 2018 року, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, на законні вимоги працівника правоохоронного органу (дільничного) відреагував нецензурною лайкою та почав висловлювати на адресу останнього погрози вбивством та застосування насильства з використанням лома, який приніс до місця роботи дільничного.

Таким чином, злочинець в приміщенні опорного пункту Головного управління Національної поліції в Черкаській області, використовуючи зазначений металевий лом, наніс декілька ударів дільничному в область шиї, голови та руки, в результаті чого, спричинив тілесні ушкодження.

Встановивши наявність достатніх доказів у вказаному кримінальному провадженні, зазначеній особі повідомлено про підозру та обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

На даний час погоджено обвинувальний акт та направлено до суду для розгляду по суті.

Довідково: за вчинене зловмиснику загрожує покарання до 5 років позбавлення волі.

реклама

Коментарі  

 
+5 #3 Шарафутдінов Еркін. 08.11.2018 00:10
Ну шо сказати. Попередили шо 5 років світить.Дома сидить. Тепер тілько придурок не змиється.Викопає землянку десь у Холодному Яру. Потім до нього приєднаються ще з пару десятків попереджених. та й будуть потихеньку жити, родичі хліб та бараболю будуть передавати через звязкових.. У Яру німці партизан не могли найти, так і цих.Це як варіант.Дурдом з цим домашнім арештом.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #2 Volodymyr Rebel 08.11.2018 00:02
От в нас для таких покидьків лафа - "Самый гуманный в мире суд"...Хай би хто спробував зробити подібне у США!...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 Перехожий 07.11.2018 22:26
Він з ломом сам туди прийшов, чи там знайшов?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100